www.sudzibas.lv AboluServiss iPhone tīrīšana

Ābolu serviss - iPhone tīrīšana

nodevu tīrīšanai savu iPhone pēc mitruma nokļūšanas telefona.Pirms remonta. Strādāja pilnīgi viss. Gan skārienjūtīgais ekrāns kamera un viss pārējais.Péc- pilnībá nekas nestrādāja. Un ekrāns bija vienās svītras.Tehniķis pastāstīja ka tas ir pilnīgi normāli un ieteica mainīt visu displeju.Protams ateicos. Samaksāju 28.eur un devos prom.Uzreiz zvanīju draugam un izstāstīju notikušo. Viņš pasmējas un teica ka tas viss ir naudas izspiešana. Sabojā displeju un piedāvā iegādāties jaunu.Tākā iesaku nenodot savu telefonu viņu servisā. Ļoti nekorekti tehniķi.

J

Komentāri (9)

D Dmitrijs 22.01.2015

Как же меня бесят такие клиенты!

Вы всегда такие умные, что офигеть. Получается, что вы доверяете своему другу больше, чем мастерской?

Скажу по опыту, залитые телефоны непрогнозируемые, и с ними бывает что угодно.

Если экран в полосках, значит что-то с дисплеем или креплением на материнской плате, а если у вас там была вода, то там могло быть что угодно.

J Janasaule 23.01.2015

Man besī tàdi meistari darbnīcà kuri pat līdz galam nepilda savu darbu.
Atver kantori nosauc par abolu servisu un lime displejus ar superlīmi pie tam atstàjot savus 'pirkstus' telefonā.

Plus 90%varbūtība ka Tas nemaz nav mans displejs.
Tā jau apšmaucat savus klientus, neviens jau neskrūves un neskatīsies, tāpēc uzreiz arī piedāvā - displeja maiņu'

K kreditorsPG 23.01.2015

Es gan esmu dzirdējis, ka Apple nemaz nav paredzējis remontēt telefonis ne āboluservisā ne kur citur. Tāpēc, ja tas tā ir, tad jebkurš serviss, kurš piedāvā iPhone remontus, piedāvā tos kā nu prot un ražotājam ar tā pakalpojuma kvalitātes nodrošinājumu nav nekādas saistības.

D Dmitrijs 23.01.2015

Вы забавная!

У Айфонов дисплеи не клеять, а меняют целым модулем, это делают все мастерские, потому что стоимость этого модуля (экран + тач), порядка 30 евро.

А отпечатки пальцев не на что не влияют. Советую выпить вам валерьянку и купить нокию 3310.

K kreditorsPG 23.01.2015

Dmitrij, man gan domāt, ka tiek mainīti stikliņi. Tas sanāk mazliet lētāk, bet ir darbietilpīgāk, kad ar stīgu norauj nost veco, notīra līmi, tad uzklāj līmi pa jaunam un uzliek jaunu stikliņu vecā, saplēstā vietā.
Citur maina visu moduli, kā to rakstat Jūs.
Pirkstu nospiedumi iekārtas iekšpusē parāda remonta vidi, kādā iekārta tika remontēta. Jā un arī remontētāja darba attieksmi. Telefons nav nekāds govju slaucamais aparāts, ko var remontēt kūtī uz kastes!

D Dmitrijs 24.01.2015

KreditorsPG, стекла на айфоны меняют, но в Латвии это делает всего один сервис, который дальше их продает другим сервисам.

Сейчас это стало вообще не выгодно, легче поставить копию, которая по качеству будет 1 в 1. Сам хожу с китайским экраном, отличия никакого. P.S. я не сотрудник этого сервиса.

У меня, к сожалению, бывали таккие клиенты, из-за которых портится репутация предприятия. Зачем вообще идти что либо ремонтировать, если ты некому не веришь? Отдай другу, он все "сделает"!

В данном случаи отпечатки пальцев вообще не на что не влияют - это просто пластинка из метала. И перчатки для ремонта телефонов - не нужны ( только в случае, если ты меняешь стеклышко или экран у телефона, планшета.

Но если верить картинку, то на ней действительно возможно китайский модуль (видно по нижним креплениям серого цвета).

K kreditorsPG 26.01.2015

Dmitrij. šis teksts gan ir labs: "Зачем вообще идти что либо ремонтировать, если ты некому не веришь? Отдай другу, он все "сделает"!"
Mani bieži pārsteidz sūdzību autori, kas vispirms nes iekārtu uz "kaut kādām kantorkām", neskatoties uz to, ka viņiem ir, labs draugs, sertificēts IT speciālists, kurš visu zina un visu prot, un kurš, pēc tam kad "kantorkas" iekārtu ir sabojājušas vēl vairāk - šis ņem un salabo un saved kārtībā pa mazu naudu vai vispār pa velti! Nekad neesmu varējis saprast, kur loģika! :D

A Aivars goodmens 30.01.2015

Ko Jūs domājiet, ka serviss viena ekrāna dēļ bojās savu reputāciju? Par Jums tikai var pasmieties :D
Pats biju lasījis un dzirdējis, ka pēc ūdens telefons uzvedas neprognozējami pēc kāda laika. Nu tas tā, ka kuram paveiksies :D

I Ingars Siliņš 30.01.2015

Došu zelta padomu.
Vienalga kāda ierīce iekļūst ūdenī vai otrādi - pēc tās samirkšanas uzreiz neslēdziet to iekšā, jo ūdens, kas nokļuvis uz shēmām izraisa mikroīssavienojumus, "palaiž" tūlītēju elektrovadītāju koroziju. Ja, piemēram, telefons bez ūdensizolācijas korpusa iekrīt ūdenī un tulīņ tur izslēdzas vēl nav tik traģiski, jo amperāža tiek sadalīta ūdens vidē, kurā tas nokļuvis, - traģiskāk, ja sīki ūdens pilieni ir uz shēmām un savieno pretējus vadītājus (jo ūdens vada strāvu - to visi zina). Labāk ierīci, ja tā pēc saskares ar ūdeni nav izslēgusies - tūliņ izslēgt, iespēju robežās noņemt korpusu - un atstāt siltā vietā kārtīgi izšūt - tikai tad ieslēgt un pārbaudīt tās darbību. Cilvēkiem bieži rodas problēmas ar ierīču darbību, jo tās netiek pietiekami izžāvētas un slēgtas iekšā vēl mitras esam. Viss iepriekšminētais attiecas arī uz mobīlajiem telefoniem.
Turpmākas veiktspējas ziņā "neprognozējami" mobīlie pēc samirkšanas rodas cilvēka nepacietīgās lietošanas rezultātā pēc mitruma iekļūšanas, jo shēmās mitruma ietekmes izraisītu īssavienojumu dēļ rodas ierīces darbības traucējumi. Mobīlo telefonu ar skārinjūtīgo ekrānu ieteicams kārtīgi žāvēt atjauktu vismaz 2 diennaktis..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes