www.sudzibas.lv ABCDE neprofesionāls

ABCDE - neprofesionāls

Instruktors/ pasniedzējs Māris Plucis. Neiecietīgs, rupjš, neprofesionāls. Saprotu, ka darbs grūts un jābūt stipriem nerviem, bet vajag arī savas spejas izvērtēt. Mūsu apmaksātajas braukšanās kāpj ārā 3-5 reizes un pīpē, liekot mums apdomat savu pēdējo manevru. Lamājas, gadījās noslapt pirmajā braukšana, nu tad dabūtu dzirdēt :"Bļaģ, kas tev ira?!".Paziņa pie viņa mācijās, bet iegadījās tikai puišu grupa un šis visu laiku nolika sievietes kā šoferes un izteicās, ka tām vispār nav jābūt pie stūres. Nav jau brīnums, ka meitenes no mašīnas kāpa ārā saraudājušās un bezcerīgas. Man arī mēģināja iestāstīt, ka neesmu radīta auto vadīšanai, atteicās man mācīt braukt, jo nevarot tādu brīnumu paveikt, vajagot vismaz 40-50 brauksanas nodarbības man; lieki teikt, ka pati no tā auna atteicos. Neesmu jau tik emocionāli vāja, lai tāds EGO tēviņā apvestu mani ap stūri. Lekcijās jāklausās, ka par maz maksā un ko tik viņs labu dara CSN jomā, ka noliek citas autoskolas. Nesen dzirdeju, ka iešot prom no ABCDE, kas ta nu- karalim tronis par mazu?!

K

Komentāri (1)

W willow 20.09.2014

Es arī mācijos autosskola ABCDE pie Instruktora Māris Plucis. Un neko sliktu par vinu nevarētu teikt tieši pretēji šim instruktorām būtu jaizsniedz goda raksts par viņa mācīšanu viņš man iemācija braukt stratēģiski pareizi. Noliku gan braukšanu gan teoriju ar pirmo reizi un CSDD braukšanas eksamena laika bez nevienas kļudas un tas viss pateicoties viņām. BEt tas bija mans gadijums cik cilvēku tik viedokļi un iepējasm ka vienkārši Jums nepaveicās un Jābūt pacietīgākai, jo gala rezultats mācoties ir Labs.Arī man draugi saslavēja man arī ieteica Māri un Esmu par to priecīga. Kā arī tie kas ieteica arī mācijas pie viņa un ir gandarīti par rezultātu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes