www.sudzibas.lv Pasažieru vilciens Konduktores nekompetence

Pasažieru vilciens - Konduktores nekompetence

Šodien braukt vajadzēja līdz Slokai, nopirku biļetu, iekāpu vilcienā un sēdēju, vilciens sāka braukt, kā vēlāk izrādījās, tas ir vilciens uz Dubultiem, bet man vajag uz Sloku.Kāpēc konduktore pie manis nepienāca vēl tad, kad vilciens stāvēja Rīgas stacijā un nepateica, ka man vajag braukt ar citu vilcienu

A

Komentāri (6)

č Čupakabra 20.09.2014

Un konduktoram vajadzēja pieiet pie katra pasažiera un pajautāt katra galamērķi. Varbūt pasūdzies vel, ka konduktors nepiedāvāja siltu tēju ar bulciņu.

Likumsargs 21.09.2014

Konduktora pienākumos neietilpst informēt pasažierus līdz kurienei vilciens brauc. 2 minūtes pirms jebkura vilciena attiešanas, tiek ziņots līdz kurienei vilciens brauc un kādās pieturās nepietur!
Pirms iekāpšanas vilcienā pasažierim pašam ir pienākums pārliecināties līdz kurienei vilciens brauc un pašam jāpieņem lēmums vai šis vilciens viņam der vai nē!
Kad beidzot pratīsim atdzīt savu muļķību un debīlismu, nevis velsim no slimās galvas uz veselo!

Nevajag stulbi skriet un lekt pirmajā esošajā vilcienā, bet gan pirms tam apskatīties uz kurieni tas brauc.

P.S. Starp citu vilcienam stāvot Rīgas centrālajā stacijā, konduktora vilcienā var arī nebūt. Konduktoram vilcienā ir jābūt tikai tad, kad vilciens sāk braukt!

Likumsargs 21.09.2014

Šajā sūdzībā ir nevis konduktora nekompetence, bet gan PASAŽIERA DEBĪLISMS!
Varu galvot, ka vilcienam sākot braukt un kad Tu uzrādīji biļeti konduktoram, viņš jūs informēja, ka vilciens brauc tikai līdz Dubultiem.
Interesanti ar kuru vietu klausījies, kad ziņoja pa vilciena radio par vilciena maršrutu? Droši vien tamponi ausīs bija! Tad kāpēc vainot citus, ja pats esi debils!?

N Neke 22.09.2014

Nākošreiz uzraksti galamērķi uz pieres. Tad konduktore pieies klāt un pateiks, kurā vilcienā jākāpj.

P patiess 01.10.2014

ne konduktore ne pasažiere ir vainīga bet dzelzceļš. jo nav vairāk informācijas kas un kā un kas kur.

M miers 03.11.2014

"Kad beidzot pratīsim atdzīt savu muļķību un debīlismu, nevis velsim no slimās galvas uz veselo!"

- nu tad lūdzu, sāc ar sevi!

Interesanti, kas tu tāds esi par advokātu, ka jau kuro reizi redzu tavus tekstus pie "Pasažieru vilciena". Bet būtu labi, ja spētu paskatīties uz sevi no malas ...

Bet nu par pašu rakstu - jā, kā tad viņa varēja pienākt klāt? ... Bet nu to var uztvert ar smaidu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes