www.sudzibas.lv Danske Bank Danske Bank rīcība

A/S Danske Bank - Danske Bank rīcība

Kārtoju kredītu šajā bankā īpašuma iegādei. Kredītu piešķīra, bet naudu aizskaitīja uz pilnīgi svešu kontu citā bankā man neko neprasot. Izrādījās ka manā vārdā darbojās mistisks mākleris kurš telefoniski deva rīkojumu pārskaitīt naudu. Kad es to uzzināju izrādījās ka viņš ir iesniedzis viltotus dokumentus. Tagad banka pieprasa visu summu vai arī izmet mani ar bērniem uz ielas. Cerams ka tik slikta pieredze ir tikai man, māklera vārdu pagaidām neminēšu. Padalieties ja kādam vel ar šo filiāli (Merķeļa ielā) ir slikta pieredze.

Komentāri (3)

K Kleo 02.08.2009

Murgs, ne sūdzība. Vai tad grūti jēdzīgi uzrakstīt, lai ir saprotams?
------------------------
Kārtoju kredītu šajā bankā īpašuma iegādei. Kredītu piešķīra, bet naudu aizskaitīja uz pilnīgi svešu kontu citā bankā man neko neprasot.
- vai tas nozīmē, ka banka samaksāja par Jūsu pirktu īpašumu, kurā tagad dzīvojat? bet nepareizi veica pārskaitījumu saskaņā ar līgumu, kuru Jūs parakstījāt ar norādītu kontu?
------------------------
Izrādījās ka manā vārdā darbojās mistisks mākleris kurš telefoniski deva rīkojumu pārskaitīt naudu. Kad es to uzzināju izrādījās ka viņš ir iesniedzis viltotus dokumentus.
- izklausās pārāk jau neticami, lai tā būtu taisnība. Un, ja arī darījumā iejaucās "mistisks mākleris" ar viltotiem dokumentiem, tad tā ir krimināllieta, nevis bankas vaina (pat ja bankas klerks ir māklera partneris).
-------------------------
Tagad banka pieprasa visu summu vai arī izmet mani ar bērniem uz ielas.
- ja jau naudu aizskaitīja uz nepareizu kontu, tad sanāk, ka savu nekustamā īpašuma pirkumu nemaz neesat samaksājis, un varat krāmēt pekeles jebkurā gadījumā.
bet, kāpēc banka pieprasa naudu, nevar saprast. laikam esat parādā, ne? un, ja prasa to naudu, ko iespējams izkrāpa mākleris, tad vajag darboties, nevis čīkstēt. Tikpat labi, ka mākleris nemaz nav tik mistiks, bet ir Jums pat ļoti labi pazīstams.
-------------------------
Cerams ka tik slikta pieredze ir tikai man, māklera vārdu pagaidām neminēšu. Padalieties ja kādam vel ar šo filiāli (Merķeļa ielā) ir slikta pieredze.
- ja ir, mani pietiekami veikli neapkalpoja. bet, ja nopietni, tad patiešām ir jādara - ja krāpniecība bija, tad krimināllieta. un uz krimināllietas pamata, jāveido sarunas ar banku. ja nu paši esat nepareizus dokumentus parakstījuši, tad gan neko, lasīt vajag.
--------------------------
p.s. bankā nestrādāju, ir pie viņiem kredīts, bet neticami - aizskaitīts uz pareizo kontu un banka arī bez pretenzijām, jo maksājam visu laicīgi un izpildām bankas prasības. tfu, tfu, tfu.

E Eseseseseseseseses 30.08.2009

nu bet tad tev ir policijaa iesniegums jaaraksta un jo aatraak jo labaak nevis komentaari jaapievieno. bankai arii jaabuut ieointereseetaakai, ja runa ir par viltotu dokumentu iesniegsanu. nesaprotu, kas tie par cilveekiem, ar kuriem sitaadas lietas notiek..

N Neticami 06.10.2009

Izklausās pēc mistikas... Nesaprotu, no kurienes varēja parādīties "mistisks mākleris", kurš diktēja savus nosacījumus kredīta speciālistam pa telefonu? Kā tā varēja sanākt, ka Jūsu vārdā strādāja svešs mākleris un darījums aizgāja tik tālu, ka jau bija pārskatīta nauda pārdevejam? Pirms naudas pārskaitīšanas Jums bija jāparaksta kredīta līgumi, un līgumu parakstīšanas brīdī parasti satiekas pircējs, pārdevejs, mākleris u.tml, kā arī tiek apspriesti līguma punkti un noteikumi. Līgumos vienmēr tiek ierakstīts, kur, kam un kad tiks skaitīta nauda. Sanāk, Jūs pat līgumus nelasījāt?
Ir divi varianti - vai nu pircējs tiešām nelasīja ko parakstīja, vai nu, cik briesmīgi tas neskanētu, darbinieks pats kļūdijās, ierakstot nepareizo pārdevēja konta numuru.
Jebkurā gadījumā, šī situācija neliecina par Danske Bankas apkalpošanas līmeni.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes