www.sudzibas.lv 94. vidusskola Margarita Beņķīte

94. vidusskola - Margarita Beņķīte

Ir reālās šaubas par šīs skolotājas kompitenci.
Neadekvāti uzvedās, kad uzdod viņai jautājumus par bērnu.
Mierīgi pa telefonu vecākiem var atbildēt : "Jūsu bērns, es nemācīšu viņu lasīt, rakstīt" . !!!??? (1 klase)
Bērns pēc stundām iet uz kafeinīcu, atrodas tur pusotru stundu, un, viņa, nemeklējot bērnu, zvana vecākiem lai informēt (citēju) : "Jūsu bērns ir aizskrējis no skolas divas stundas atpakaļ. Viņa (meita) ir pazūdusi."

Tie, kam ir bērni, var iedomāties, kādas ir sajūtas dzirdējot tādus vārdus! (aizbraucu no Ķekavas uz Rīgu 10 mīnūšu laikā!!! neskatoties uz to, kā āra sniega sniegs), atbraucot uz skolu izrādās, kā bērns nekur nav gājis...skolotajai vienkārši bija vieglāk piezvanīt mammai un izdomāt kaut ko tādu šausminošu , nekā atrast skolēnu skolas kafeinīcā!!!

Viņa ne tikai morāli slikti ietekmē bērnus, bet arī nemāk komunicēt ar vecākiem.

Gribētos lai šo skolotaju pārbauda uz professionalo piederību. Pēc maniem uzskatiem, negribās kādu aizvainot, bet liekas, ka Margaritai vajadzētu aiziet pie psihologa lai atrisināt savas personīgas problēmas.

P

Komentāri (15)

S smīkņa 10.12.2013

Skolotājai katrs aizmukušais sīkais pa visu skolu būtu jāmeklē? Izskatās, ka tavai meitai ir zināmas problēmas ar audzināšanu.

Un kas viņai ir ar to ēšanu? Ar pusdienām skolā nepietiek, ka uz kafeinīcu vajag skriet? Vai tik viņa nav no tām ruksenēm, kura pat 10 minūtes bez čipsiem vai saldējuma nevar nosēdēt?

L Lepnā Lavīze 10.12.2013

Mamma, pati esi vainīga. Pirmkārt, kopmEtence rakstās ar E, kaut neapkauno pati sevi. Pilns teksts kļūdu. Izskatās, ka pati skolā neesi gājusi. Un skolotājai nav jāskraida pakaļ tavai meitai, kam lats rokā un jāpiepērk čipsi un kola. Nevis skolotājai pie psihologa jāiet, bet tev pašai. Un pie viena pie latviešu valodas skolotājas, lai iemāca to, ko bērni māk 5. klasē - rakstīt.

P Pipars 10.12.2013

Pēc segvārda spriežu, ka autore ir krievvalodīgā. Manuprāt, tīri oki ir rakstīts, ja to ņem vērā.

P Pedro ordeP 10.12.2013

Patiešām, rakstiju uz emocijām un esmu krieviete. Jā grūti lasīt tekstu, atvainojos iepriekš, bet uzskatu, ka atbildēt ir nepieciešams.

1.) Ko nozīmē "katrs aizmukušais sīkais" ? Tas ir bērns, kurš mācās skolā (pirmkasnieks), un pamanīt, ka bērns "pazudis' tikai pēc 2-ām stundām?
Neuzskatu to par normālu skolotājas uzvedību. Ne dod Dievs, lai Jums, kādreiz tāpiezvanītu skolotāja...
2.) Es esmu savam bērnam autoritāte. Skolotāja nemāk ieinteresēt bērnam kādu programmu vai vienkārši aizņemt viņu ar kaut kādām "speciālajām skolas darbiņiem", jā nēvēlās pāsēdēt un kaut kopā mēģināt palasīt.
3.) Bērns sēdēja ēdnīcā, jo beidzās stundas un viņa gaida savu māsu, lai kopā iet uz mājām un, manuprāt, skolotājai ir jāved visu klasi uz pagarinātām stundām, nevis ļaut aiziet prom no klases. Ar ēšanu viss ir kartībā. Nepērk konfektes un čipšus - ir pierodināta pie veselīgā ēdiena. (pēc stundām pērk siltu PIENU, jo tās ļoti garšo)
Un vēl. Neesmu nevienu šeit aizvainojusi. Tāpēc arī, lūdzu, cieņu pret sevi.

P Pedro ordeP 10.12.2013

Starp citu, gribētos arī atzīmēt, ka neesmu viena, ka Jūs domājiet, "dūlā māmmiņa".
Par šo skolotāju jau esmu dzirdējusi daudz ko, gan labu, gan sliktu.
Šajā skolā mācijās mans vīrs, viņa māsa un jaunākais brālis.
Tagad mācās arī mana vecākā meita un ar prieku pierakstiju uz šo skolu arī jaunāko.
Patiešām, šī skola ir laba, ir pierādīts ar gadiem...

S smīkņa 10.12.2013

Vasilisa, piedod, ka mēs ar Ivetu tik asi reaģējam. Vienkārši šeit tradicionāli jaunās māmiņas ar "intelektu" izceļas, tāpēc mēs kļūdaini uzreiz nonācām pie, iespējams, pārsteidzīgiem un nekorektiem slēdzieniem.

P Pedro ordeP 11.12.2013

Paldies par sapratni un, protams, atvainošanos..!

P Pedro ordeP 11.12.2013

Šodien, izsauca atkal mani no darba uz skolu.
Pa telefonu saruna sēkojošā
- Jūsu meitai netīra seja un rokas. Brauciet viņai pakaļ.

No rīta bērnam uz sejiņas un rokām parādijās alerģija - lielie sarkanie pleķi.
Atbraucu, protams... arī pie sociālā darbinieka, kura konstatēja, ka pleķi NAV NETīRUMI, bet gan alerģija.

Es vienkārši esmu šokēta. Nav ko teikt.

A aramiss 11.12.2013

Ar tādām učenēm vajaga pa skarbo! Iesniegums pēc iesnieguma skolas direktoram, ja nekas nemainās iesniegums policijā, kurš tiek reģistrēts, un tad šī "profesionālā" Beņķīte, sēdēs uz beņķīša Valsts nodarbinātības aģentūrā.
Ja tā nesaprot, kas viņai par profesiju, tad var izdomāt citu piegājienu.
Kaut gan jāpiekrīt, ka ir vecāki, kuri uzskata, ka skolai viss uz paplātes bērniņam jāpienes, bet tā nav, to varēja domāt dārziņā, skola-tā jau ir reālās dzīves pieredze, kur jācīnās pašam par sevi.
Tāpēc iesaku Vasilisai objektīvi novērtēt situāciju un pieņemt mērus, bet reizē arī iesaku, ja Beņķīte reāli ir neadekvāta, tad to tā atstāt nedrīkst, jo viņa savu neadekvāto uzvedību/rīcību var piemērot arī pret citiem bērniem.

S smīkņa 11.12.2013

http://r94vs.rsdc.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=89
Skolā ir trīs 1. klases, ja galīgi neder esošā audzinātāja, pārliec meitu citā paralēlklasē.

P Pedro ordeP 11.12.2013

Šodien notika saruna ar direktoru, sociālo darbiņieku un arī uzaicinājām M.B..
Darīsim, ko varēsim.
Pārcelt bērnu arī nav tik viegli. Ir ņuanses.
Bet gan tiksim galā ;)
Paldiesiņ !

P Pedro ordeP 11.12.2013

Aramiss :
Iesniegums uz galda pie direktora.
Saruna nitika mums viena otrai klātienē.
Cerams, ka viņai pietiekoši bija skaidrs, ka iešu arī tālāk, jā vajadzēs!
Direktors - brīnišķīgs cilvēks. Kā saka, strādā savā vietā! Ļoti patīkami bija izrunāties ar viņu un viņš iejutās visās situācijās.
Un sociālā darbiniece ļoti patīkama sieviete.
Ļoti ceru arī, ka šīs būs mans pēdējais ieraksts. :)

Paldies visiem par atbalstu !!!

P Pedro ordeP 12.12.2013

Vāks !!!
Šodien vēcāka meita iegāja M.B. klassē un konstatēja: skolotāja nav klassē, bērni spēlējās, logs VAĻā !
Viņa nofotografēja to visu un, kad gribēja iet prom, iegaja skolotāja.
Meita viņai uzdeva jautajumu:"Kāpēc logs vaļā, kad bērni maiciņās atrodas klassē?"
Tā sāka viņai blaut virsū un LIKA rakstīt paskaidrojumu. Meita atteica viņai, sakot, ka viņa neko nav izdarijusi. M.B. nelaida no klasses viņu, neskatoties uz to, ka noskanēja zvans un vajadzēja skriet uz stundām. Nācās uzrakstīt iesniegumu AR ATVAINOŠANOS PAR SKOLOTĀJAS AIZVAINOŠANU!!!
Direktors lietas kursā, pats šokēts ar tādu skolotajas uzvedību. Nezinu, kas būs tālāk, no pirmdienas ārkārtā kartībā jaunākā meita pārvesta uz citu klasi !!!
Vēcākā meita mācās šajā skolā jau 7 gadus un nekad viņai nebija neviena ieraksta dienasgrāmatā par uzvedību vai kaut ko tādu... Katru gadu saņem diplomus par dažādiem sasniegumiem!
Direktors pats uzzvanija un atvainojās par skolotājas uzvedību.
ZANAVES :)

E Elovina 23.10.2014

Pilnīgi piekrītu šīs autores rakstam. Es savu dēlu dēļ šīs skolotājas pārcēlu uz citu skolu. Viņai pilnīgi vis bija slikti, dienasgrāmatā sarkani ieraksti pilnīgi katru dienu, par neizpildītiem mājas darbiem, kautarī vis bija izpildīts un vēl neaceros vairs par ko. Bērns bija novests tik tālu ka negribēja vairs iet uz skolu. Gāju pie skolas psihologa un tikai ar viņas starpniecību varēju kontaktēties ar skolotāju. Pārvedu uz citu skolu, kur viņš skaitās viens no labākajiem skolniekiem klasē. Un uz skolu iet labprāt, pats ceļās no rītiem, sataisās un bez mudināšanas ir prom. Paldies jaukajai skolas psiholoģei kura mums palīdzēja tikt ar šo problēmu galā.

V viktorija2002 06.07.2015

Pati mācījos pie Beņķītes 4 klases. Bija mana audzinātāja. Viņa nav slikta skolotāja! Ja bērns no sākuma parāda sliktu uzvedību vai neizpilda mājas darbus, tad vēlāk arī saņem tādu pašu attieksmi. Es cītīgi mācījos, palīdzēju skolotājai, arī klasesbiedriem. Viņa daudz ko iemācīja. Protams, 1. klasē es nebiju izcilniece, bet toties gāju uz konsultācijām un skolotāja redzēja, ka cenšos, tad arī saņemu no Beņķītes uzslavas un biju viņas mīlule. Tāpēc es pilnīgi noteikti uzskatu, ka šī skolotāja izdresē labus bērnus. Un Jūs noteikti nekad neteiksiet par savu bērnu, ko sliktu. Bērni, kas skrien, bļaustās un ārdās saņem to pašu. Neviena skolotāja nečubinās ar "nepaklausīgajiem".

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes