www.sudzibas.lv 316.lv 316.lv JUST5 SPACER 2

www.316.lv - 316.lv JUST5 SPACER 2

Situācija apraksts: Dzimšanas dienā tika iegādāts telefons JUST5 SPACER2 internetveikalā 316.lv. Pirkuma laikā kaste tika atvērta, protams, pa virsu bija plēve ar uzrakstiem un nekādi bojājumi netika pamanīti.Atgriežoties mājās un noņemot plēvi - tika konstatēta plaisa uz ekrāna. Protams, ka uzreiz tika zvanīts uz veikalu. Darbinieki jau sāka teikt, ka, protams (nu ja, telefons taču pie viņiem veikalā tika arī saražots un netika nekur pārvadāts) tas ir neispējami un ka steidzīgi jāveic ekspertīze. Dabīgi, ka arī ekspertīze neko neuzrādīja un garantijā/naudas atgriešanā tika atteikts.Nezinu kas tālāk notiks, bet nu iesaku visiem boikotēt šo veikalu un tur neiepirkties, jo apskatotites cik daudz sūdzību jau ir par viņiem, tad tas nav nekas jauns priekš viņiem. Veiksmīgu dienu!

A

Komentāri (2)

A andrejs.lv 14.04.2015

Gribu atvainoties internetveikalam 316.lv, jo mani secinājumi tika izdarīti pāragri - pēc korekta dialoga, veikals tomēr nāca pretī un piekrita apmainīt sabojātu preci, par ko viņiem liels paldies. Viss tika izdarīts ātri un profesionāli. Līdz ar to visu izsaku savu komplimentu par šo gadījumu 316.lv kolektīvam. Mācaties no citu kļūdam! :) Veiksmīgu dienu!

S Svjatoslavs 17.04.2015

Īstenībā ļoti labs veikals un pretīm nākoš personāls, par visu ko tur pirku ESMU APMIERINĀTS!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes