www.sudzibas.lv Skaistuma Centrs / 24K/ Gold Beauty MP Latvija, skaistuma centrs 24K

24k Skaistuma Centrs - MP Latvija, skaistuma centrs 24K

Sveicināti! Biju vakar uz matu procedūru, viss diezgan līdzīgi kā te lielākā daļa apraksta. pirmkārt - ntās stundas iepriekš zvana, lai atgadinātu , ka man ir procedūra; otkārt nokavēju 15 minūtes pati, bet pēc tam vēl gaidīju 15 minūtes; tālāk sākās daļēja procedūra - meitene jauka un jauna, arī runātīga, bet kad paskatījās uz maniem matiem - uzreiz teica, skrien pie ārsta - cerams, ka nav nekas briesmīgs.. ķipa laba ārste no Maskavas vakar atbraukusi, runā tikai krieviski. bet kad apsēžos, tad pirmkārt aizrāda, kas tās par vasarīgām drēbēm, pēc tam jau runā nevis ar mani, bet ar to manu matu speciālisti - sakot - tu saproti, ka te ir ļoti slikti :D atmiruši mati utt. prims sākas procedūra pasaka cik tas izmaksā - 2400 eiro, bet kad procedūra pusē un man mati slapji - tad sāk sīkāk stāstīt , kas tajā summā ietilpst un iedod procedūras, kas jāizvēlas sākot ar matiem, beidzot ar masāžām utt.. nesaprotu gan kā tas saistīs ar manu matu stāvokli - it ka slikto :Dtad aizskrien parunāt par cenu ar menedžeri, tad atskrien un saka ka man ir pensionāru atlaide - 1200 eiro uz 18 menešiem, un ka trīs sievietes gaida uz šito akciju :D es atsaku, ka pa daudz,un tad vēlreiz aizskrien un atnāk menedžere - 50 eiro katru mēnesi uz 24 mēnešiem. - vai nav glupums, domā , ka es rēķināt neprotu :D Sirsnīgi atteicos ,bet pats stulbākais, ka jutos slikti, un gribēju kaut bezmaksas tikt prom no šī iestādījuma. vieta un telpas skaista, matu speciāliste arī patika, bet tā cena un uzbāzība, laika posms - 2 gadi nerod priekšstatu par to, ka man tiešām , kas no ta varētu palīdzēt un noderēt reāli. lētāk ir aizbraukt uz nāves jūru un kārtīgi pa to naudu atpūsties un smērēties ar māliem utt..nesaprotu, kādēļ netiek nodefinēta kā eksluzīva kosmētika, salons utt..?? salons bija pilnīgi tukšs - laikam visi jau bēg pa gabalu un es ar jutos slikti, būtu kaut ar mieru samaksāt par procedūru kādu summu, tikai bez tiem tekstiem, ka man vajadzīga ārstēšana par 2400 eiro un tām atlaidēm, skraidīšanām, meliem utt.. kādēļ Jūs - Skaistumkopšanas centrs 24k piedāvājat bezmaksas procedūru, bet procedūrā ietilpst smadzeņu skalošana, melu šovs un pa lielam ja es vēlos, nav iespējams aiziet prom kā ar slapju galvu.Vai tiešām kādam šīs procedūras un kosmētika ir palīdzējusi?Kādēļ nav sava mājas lapa un nav iespējams iegādāties Jūsu matu kopšanas līdzekļus, lai pārliecinātos, ka tie ir kvalitatīvi, labi utt..????

C

Komentāri (3)

N Nucis 31.05.2015

Vienkarsi -briesmigi...izklausas naturala shmaukshana!

2 24k 03.06.2015

cien., Christena, paldies par jūsu atsauksmi!

24 K skaistuma centram ir mājas lapa. Kosmētiku var iegādāties tikai mūsu salonā, tā nav domāta masu marketam.

L Laima 27.11.2015

Visi kas ir brutāli apkrāpti, mēs tikkai kopā katko varam iesākt. Ja gribam atgūt naudu, vai dzēst to briesmīgo kredītu, kuru daudzi iespējams nemaz nespējam maksat, rakstat uz manu epastu [slēpt]@inbox.lv.

Drauga mammu smagi apkrāpa, un vinai pat 200 eiro nav ienakumi, kur nu lai maksatu 100 eiro menesī.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes