24k Skaistuma Centrs - Re:

Dārgās dāmas. ja jums zvana no šī centra-apdomājat kārtīgi vai vēlaties sevi pazemot un pakļaut uzmācīgai psiholoģiskai slodzei.Tātad Jūs saņemat zvnau no operātora,kurš pašā procesā nepiedalās,taču uzaicina Jūs uz bezmaksas sejas vai matu kopšanas procedūru,ko itkā ir ieteikusi draudzene.Jūs atnāksiet-gaidīsiet kādu stundu un tad Jūs vainu pieņems vai pateiks ka mesitars ir slims(ta notiek parasti). Sākoties procedūrai,Jums uzdos dažādus jautajumus saistībā par finansēm,utt,līdz sāks psiholoģiski Jūs pazemot un teikt ka āda ir slikta stāvoklī-mati beigti utt. Viņi psiholoģiski mēģinās jūs pierunāt parakstīt līgumu uz līzingu 1200 eur . Ja Jūs domājat ka jūs iespaidot ar savu viedokli nevar-tad šeit Jūs būsiet šokēta no nekaunības un agresijas kas jūs sagaidīs. Strādāt arī neejiet uz turieni! Jo sākumā sola 500 eur algu mēnesī,un Jūs ticēsiet līdz par pilnu nostrādātu mēnesi saņemsiet tikai 200. Darba laiks operātoriem ir līdz 15:00,taču visbiežāk viņi strādā līdz 17:00. Attieksme kā pret suņiem-viņus dresē,pazemo un bļauj virsū. Vadītāja kristīne-kura ir iedomājusies ka ir pasaules naba,to vien dara kā vārtās darba dienas laikā direktora dīvānā un ķiķina. Operātori kuri nāk strādāt -viens pēc otra iet prom no darba,daudziem naudu samaksā mazāk nekā vajadzētu(skaitīt viņi nemāk,vai arī grāmatvede ir ar nepabeigto izglītību! Tagad vēl viņi izdomāja ka zvanot prasīs vai cilvēks strādā vai nē,un tikai tad aicinās uz procedūru. Viņiem ir vienalga no kurienes Jūs esat,ka planojat savu laiku-viss kas viņiem vajadzīgs ir ievilkt Jūs lamatās lai dabūtu parakstu uz papīra. un ja Jūs negribēsiet piekrist līzingam,tad pret Jums izturēsies kā pret sūdu! Sievietes,dāmas-cienat sevi-netērējiet laiku uz bezmaksas procedūrām,no kurām daudzām sākas nieze,un alerģijas. Netērējiet savu laiku,bet dzīvojat laimīgi tālāk,neuzķeroties uz šo mahināciju!!!

T

Komentāri (4)

S SK24 must die 21.12.2014

Tās tā ir. Tas ir bijušis Mon Platin kurš nomainīja nosaukumu jo atsauksmes bija "pārāk labas". Tas vispār ir krievu mēslu kantoris ar visu no tā izrietošajām sekām. Neieteiktu pat ienaidniekam tur būt par klientu vai strādāt. Atieksme pret jums būs kā pret mēslu. rodās sajūta ka viņu uzdevums ir pazemot citus nevis pelnīt naudu. Apsolūti neadekvāta vadība. Nu un Kristīne protams kronis visam. Tā ir sieviete kurai garastāvoklis mainās 3x minūtē. Tur jūs uzskatāmi varēsat redzēt, ko farmakaloģija nodara vājām smadzenēm. Kristīne, nemoki cilvēkus sameklē normālu "koksa" dileri, uz šito naudu taupīt nedrīkst.
P.S
Vārdu sakot atiecībā uz šo kantori visos gadījumos lietojiet vādu - NE, ietaupsiet naudu un nervus.

M Mierinsh 23.12.2014

dargaas daamas juss esat skaistas. prieciigus ziemassvetkus

T Tatjana 23.12.2014

SK24 must die - tiesi tā .. pilņīgaka taisnība, un tgd viss iet uz leju, un šis kanotis drīz varēs teikt attā visiem, un Kristine turpinat plest kājas Raivo un gulēt ar viņu, kamēr viņā sieva to nezin.. Sen jau visiem zinšms ka Kristīne kā vaļīgā gatava Raivo kajas laizīt..losene vienvārdsakot.. un vispār tur viss kolektīvs ir bišķīņ deģenerējies... Nav pilns rublis tam kantorim.

L Laima 27.11.2015

Visi kas ir brutāli apkrāpti, mēs tikkai kopā katko varam iesākt. Ja gribam atgūt naudu, vai dzēst to briesmīgo kredītu, kuru daudzi iespējams nemaz nespējam maksat, rakstat uz manu epastu [slēpt]@inbox.lv.

Drauga mammu smagi apkrāpa, un vinai pat 200 eiro nav ienakumi, kur nu lai maksatu 100 eiro menesī.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes