www.sudzibas.lv Skaistuma Centrs / 24K/ Gold Beauty Бесплатная услуга - ОЧЕНЬ не бесплатная!

24k Skaistuma Centrs - Бесплатная услуга - ОЧЕНЬ не бесплатная!

Дорогие женщины ! Если вам предложат бесплатную услугу в так называемом" салоне красоты" на Тербатас-зо,не ходите, поберегите своё здоровье. Эта услуга оказывается очень не бесплатной. Я уже 3 дня в себя прийти не могу после посещения. У меня всё время, пока я там находилась, было ощущение рыбы на крючке, которой бесплатного червяка дали. И я этого червяка проглотила. Может быть, 15 минут из обещанных 90,занимались моим лицом, что тоже очень много вопросов вызывает, чем они там занимались. А всё остальное время нагло, цинично, бесцеремонно пытаются залезть в твой карман. Причём, ты почему-то обязательно должен заключить договор на 2000,400.я спросила, могу ли я заняться своей отдельной проблемой, без всего этого комплекса. Нет, не могу.Вобще вызывают очень много вопросов сами работники. Девочки,те, что занимаются лицом -просто с улицы, им наспех объяснили. что они должны делать, хотя дипломы, якобы висят на стене. Раковины, чтобы руки помыть нет, и вот она грязными руками начинает что-то там по лицу елозить. Все мы что-то знаем про массажные линии на лице, нет,просто как попало, именно елозит. И всё это с какими-то шуточками, которые , видимо, должны создать ощущение комфорта, но так хотелось , чтоб она заткнулась наконец и просто занялась своим делом, но дела-то она и не знает. А как это унизительно, когда тебе делают только половину лица,а потом начинают прессовать.И ты ничего не можешь вроде требовать, всё же бесплатно. А потом ты ещё должен им 20 телефонов дать! Нет, я своих друзей ценю, не знаю только кто меня так подставил. А в итоге я, когда домой пришла взяла кусок мыла, и несколько раз лицо мылом вымыла,настолько противно было. Милые женщны ,поверьте,- посещение этого салона красоты вам точно не добавит, скорее отнимет. Поберегите себя.

U

Komentāri (5)

V Viedoklis.mans 23.07.2015

Es arī biju uz šo "bezmaksas" procedūru. Atnākot, cerēju uz 90 min.ilgu sejas procedūru, bez liekām runām, kā tas parasti notiek pie kosmetologiem, bet ienākot kabinetā, sākās gara un plaša saruna par to, cik mana āda ir sliktā stāvoklī, kā viņi mani izārstēšot, ja es piekritīšu maksāt 2400 EUR vai noformēšu kredītu par šo summu uz 12 mēnešiem. Veica procedūru vienai sejas pusei, paralēli visai šai procedūrai uzdodot privātus jautājumus- vai strādāju, vai precējusies, vai ir bērni...nopētīja mantas un komentēja tās, vārdu sakot, pētīja finansiālo stāvokli. Pēc tam aizveda pie "ārsta", kas dziļāk papētīja problēmu un šausminājās, kā iespējams, ka iepriekšējais kosmetologs nav pamanījis manu problēmu- man izrādās ir kuperoze???!!!pēc pusgada man būs neatgriezeniskas ādas problēmas, ja es nepiekritīšu ārstēties. Veica procedūru otrai sejas pusei un paralēli mēgināja pierunāt noslēgt līgumu- pasauca arī kredītmenedžeri, kura man piedāvāja unikālu iespēju- maksāt mazākas ikmēneša summas, sadalot norādīto summu 24 maksājumos, norādot, ka akcija ir spēkā tikai šobrīd. Kopsavilkums: pirmkārt, tie, kas ir bijuši pie kosmetologa zin, kā jānotiek procedūrai un ir skaidrs, ka tā nenotiek 10-15 min.un noteikti ne tā, ka sākumā apstrādā vienu sejas pusi, pēc tam otru, otrkārt- "kosmetoloģe" lika akcentu uz naudas lietām, cik tas ir lēti u.tml., bet aizmirsa galveno- reklamēt unikālos produktus un procedūras! Nevienam neiesaku turp doties, bet it sevišķi cilvēkiem, kuriem ir grūti pateikt nē! Diplomātiski atteicos no piedāvājuma un ieksēji sev pārmetu, ka neesmu bijusi rupjāka.

donna b 23.07.2015

Man ir aizdomas ka si firma kaut ka nozog telefona numurus. Man piezvanija un nosauca pazinas vardu, kura it ka mani ieteica. Es pasmejos un paludzu mani vairs netraucet, jo esmu par so kantori izlasijusi kadas 50 "atsauksmes". Bet pec tam joka pec pajautaju savai pazinai (kas pat Latvijaa paradas 5 reizes gada un saubos ka uzreiz skrien uz sim "proceduram" jo ir pietiekosi turiga lai iet pie istiem kosmetologiem), kapec vina iedeva manu talruna numura. Vina teica kategoriski ne, pati tur neesmu bijusi un nezinu, no kurienes viniem numurs. Man nav pamata pazinai neticet. Kaut ka ta...

M mierigaa 25.07.2015

atkal sakusi uzdarboties...agrak bija mati tgd seja...

M mari_enn 27.07.2015

Моей знакомой предлагали там работать как раз, как они это называют, эстетистом. Учитывая, что у моей знакомой никогда опыта в этом не было, ни о каких дипломах, школах и речи не может быть, из разряда "обучим всему не месте". Место страшное, почитайте комментарии о нем, нескольких подруг отговорила, потом благодарили. Удивительно, что еще существую, значит покупают какие-то лохи

N Nellija Ose 02.08.2015

Es vispār neko nesaprotu!!Mīļās dāmas jūs te Latvijā galīgi sajukušas prātā?Katram ir izvēle iet neiet, pirkt nepirkt, but skaistai un lutināt sevi vai vienkārši kko smērēt uz sevi.
Apkalpošana ideāla, procedūra patīkama, rezultāts fantastisks!!Un protams kļuvu pa klienti un iegādājos šo super izdevīgo kompleksu!Nenožēloju ne grama!!Dāmas neuzķeraties uz šiem lētajiem komentāriem tā ir konkurence vai skaudība.Riskējiet un pamēģiniet nenožēlosiet!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes