24k Skaistuma Centrs - necieņa pret klientu

Nesen, 2015. gada janvāra sākumā apmeklēju bezmaksas (reklāmas) kosmētisko procedūru sejai firmā "24 karata". Kosmētiķe solīja, ka vispirms procedūru veiks sejas vienai pusei, lai var salīdzināt rezultātu, un pēc tam arī otrai. Rezultāts patiešām bija - liftinga efekts, mazāk grumbu. Tad veica aptauju - kas man paticis? Teicu, ka viss patika. Piedāvāja tradicionālo gada abonementu par 2400 eiro. Tādas naudas man nav! - Cik naudas varat atvēlēt? - Necik! - Meitene izgāja laukā konsultēties. Atveda otru kosmētiķi, tā man uz sejas atrada sīkus sarkanus plankumiņus. - O, jums ir alerģija pret mūsu produktu! (Kaut gan sākumā bija pārbaudījusi, ka alerģijas nav). Sejas otrai pusei procedūru nedrīkst veikt! Noskalojiet ar ūdeni un viss! Tāda arī izgāju no salona. Taču pats interesantākais bija nākamās dienas rītā. Kad pamodos, ieraudzīju, ka apstrādātā sejas puse tagad izskatās sliktāk nekā neapstrādātā. Tātad - procedūrai ir īslaicīgs efekts! Kad tas beidzas, seja saplok un kļūst grumbaina kā balons, no kura izlaists gaiss. Ardievu, Nāves jūras sāls un zelta putekļi! Jūs man neesat vajadzīgi - ne par 2400 eiro, ne par velti!

D

Komentāri (11)

K kreditorsPG 07.01.2015

Oho, šamie sākuši ekonomēt uz tiem, kas nepērk? :D

S SarmaFreiberga 08.01.2015

O, jā . Es arī ieteiktu uz šo salonu labāk neiet, ja nevēlaties zaudēt laiku un sabojāt garastāvokli. Man arī uzaicināja uz matu procedūru. Pa telefonu teica, ka tas aizņems 1, 5 stundas, bet kad aizgāju, tad jau teica, ka darbiniece nevarēs iztaisīt ātrāk kā 2 stundās... Man nebija lieka laika, tad teica, lai nākot citreiz. Kas tas par murgu tur vispār notiek? Kaut kādu elementāra klientu čakarēšana. Man jau šķiet, ka meitenīte redzēja, ka neesmu kliente, ko varēs apmuķļot (jo sāka ar dziesmu par manām skaistajām acīm, uz ko es īpaši neuzķēros :) Vispār jāsaka, ka šie jaunie salonkantorīši ar visādiem nāves jūras brīnumiem strādā ļoti neētiski.
Tālāk no tā kantora!

2 24k 08.01.2015

Cien. daina1,

varbūt sejas puse izskatījās sliktāk tieši alerģijas dēļ?

Jebkurā gadījumā atvainojamies, ka nespējam sagadāt jums prieku par salona apmeklējumu, ceram, ka nākotne mums izdosies uzlabot visu, lai arī jums sniegtu gandarījumu.

Padies, ka apmeklējāt 24 K.

Esiet vienmēr skaista.

D dragons 20.02.2015

Es arī biju šajā ebreju kantorī - viss atbilst izteiktajām sūdzībām, biju pārsteigta par šo milzīgo nekaunību, kas izrādās tiek veltīta mūsu sievietēm tik ilgu laiku!
Ja man būtu lieki 2400 eur, par kuriem viņi gribēja man iesmērēt savu nekvalitatīvo produkciju un neprofesionālo apkalpošanu, es tos iztērētu, lai iesūdzētu tiesā par cieņas un goda aizskaršanu!
Apkalpojošā personāla dāmas, domājams ir narkomānes, kas strādā par devu, jo citus iemeslus, kā dēļ viņas ir tik zemu kritušas, es nevaru iedomāties.

D dragons 20.02.2015

Ņemot vērā to sieviešu skaitu, ko šis salons ir pazemojis (vismaz 1000 sanāks), varētu samesties pa simboliskai summai un nolīgt advokātu, kas šo kantori pačakarētu tāpat kā viņi savas klientes!

D dragons 20.02.2015

Vai arī savākties kopējā piketā pie salona, piesaistot TV kameru dalību - lai, parādoties ziņu sižetos, šis pasākums brīdinātu potenciālos salona upurus.

2 24k 25.02.2015

Cien dragons.

Kāda veida salons ir pazemojis cilvēkus? Lūdzam nemaldināt cilvēkus par mūsu darbību.

P pukesrokas 26.02.2015

Man arī piezvanīja no minētā salona un uzaicināja uz bezmaksas procedūru. Varēju izvēlēties procedūru - sejai vai matiem.
Iedomājos kāpēc gan neapmeklēt, jau jau piedāvā tikai pamēģināt, neviens neprasa naudu. Godīgi pateikt - bezmaksas iespēja vienmēr vilina.
Kamēr sēdēju un gaidīju, pavēroju apkārtni. Viss tīri, kārtīgi, skaisti.
Man patika personāla laipnība, izjutos ka esmu gaidīta un savējā. Arī stāsts par piedāvāto produktu bija interesants. Uzzināju ko jaunu priekš sevis. Patika darbošanās ar man, maniem matiem. Izbaudīju mieru un esību uzmanības centrā.
Protams, bija laipna uzņēmuma reklama un aģitēšana kļūt par klienti. Tomēr nebija agresivitātes reklāmā, par ko izlasīju šeit, kad mājās pārnākusi sāku meklēt internetā datus par šo salonu. Mani, protams, šokēja salona pakalpojumu lielā cena, ko nevaru atļauties un ņemt kredītu, lai šo pakalpojumu apmaksātu - nav ne iespēju, ne vēlēšanās.
Tomēr aizgāju no salona pacilātā noskaņojumā. Kaut uz mirkli biju sajutusies svarīga un nepieciešama. Sajutusies kā dāma. Un tomēr biju saņēmusi pakalpojumu - dažas procedūras matiem un nedaudz arī sejas ādai.
Man salonā kopumā patika. Nevaru teikt "Ejiet uz salonu" vai "Neejiet uz salonu". Katra paša izvēle.

V Vēze 04.05.2015

Labdien, cien. 24Karata!
Šeit netiek maldināti cilvēki par Jūsu darbību, bet gan brīdināti, lai "neiekrīt" Jūsu agresīvā mārketinga važās, apmātībā paņemot kredītu apmērā no 1 200 līdz 2 400 EUR, nezinot, kā un vai to varēsiet apmaksāt.
Bezmaksas dāvana - sejas vai matu kopšanas procedūras ir jaukas, tikai tad tas kas sākās pēc procedūras...!!!
Man laikam seja un arī acis tā bija noklātas ar šiem zelta krēmiem, ka biju gatava ņemt kredītu, nezinot kā es to samaksāšu!!!

I Ilze37 21.05.2015

Nu nav verts apmeklet so salonu, jo pati procedura ilgst labi ja min15..parejo laiku apvardo lai iegadatos vinju preci no 2400-3600..nu aktrises baigas, man bij smiekligi klausities samakslotajas meistares un tik viltotaja laipniba, prasija novertet meistara derbu 10 ballu sistema, nu par melosanu un aktiermakslu bez pardomam devu 10punktus..nu galig garam...meke mulkus un viss ko varu pateikt

I Ilze37 21.05.2015

Un visa agitesana sakas jau pasa sakuma...neterejat savu brivo laiku..tas nav to verts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes