24k Skaistuma Centrs - Klientu maldināšana

Mīļās dāmas! Es, diemžēl, arī esmu bijusi salonā 24 K. Ir tik daudz ko pastāstīt par 24K salonu jeb SIA MP LATVIJA, diemžēl nekā laba :( Esmu no tām, kura ir parakstījusi aizdevuma līgumus par kosmētikas pirkšanu.1. Kosmetologu komunicēšanās stils ir atsevišķs stāsts. Visticamāk, darbiniekus apmāca, kā cilvēkam pārdot kosmētiskos līdzekļus, emocionāli iespaidojot un iebiedējot. Man tika konstatētā matu un sejas ādas problēmas, par spītu tam, ka āda man ir tīra un bez apsārtuma :) Meitene-kosmetologs uzsver, ka šī kosmētika ir vienīgais glābiņš. Viņa nepārtraukti teica tādas frāzes, kā "kā var par sevi tā nerūpēties", ja es neko nedarīšu, tad būs vēl sliktāk un turpināja tādā garā. Centās iespaidot emocionāli, iebiedēt, ka, ja par sevi nerūpēšos, palikšu viena bez dzīves drauga :(2. Tā kā SIA MP Latvija kosmētika ir dārga, piedāvā noslēgt līgumu, kas reāli ir aizdevuma līgums ar AS "Bigank" vai AS"Lateko līzings". LŪDZU, RŪPĪGI LASIET, KO JUMS DOD PARAKSTĪT. Nepārbaudot klienta maksātspēju, SIA MP LATVIJA piedāvā parakstīt kredītus (mana gadījumā tie bija 3 kredīti, katrs no tiem bija uz summu 1200 EUR, respektīvi aizdevums ir uz 2 gadiem, mēneša maksājums būtu 150EUR). SIA MP Latvija sadala līgumus, jo aizdevumu par 1200 EUR man, visticamāk, iedotu, bet 3600EUR ir pārāk liela summa un ne katra banka būs ar mieru to noformēt. Par visu padomāts.3. Man bija parādījusies alerģiska reakcija no DEAURA kosmētikas, kas maksā 3600EUR, to apstiprināja gan Dermatoloģijas institūta dermatologs, gan SIA "MP Latvija" dermatologs. Par spīti tam, SIA MP Latvija šo kosmētiku negribēja pieņemt atpakaļ no pirmās reizes, lieta ir skaidra, ja runa ir par 3600 EUR, cilvēka veselība nevienam nerūp.Ja Jūs esat "uzķērusies" un nopirkusi šo kosmētiku, neklusējiet, cīnāties par sevi! Jūs VARAT ATDOT atpakaļ šo preci par spītu tam, ko saka salona direktors (protams, ja tā nav lietota)! Starpcitu, Latvijā pastāv tādas organizācijas, kā Patērētāju tiesību aizsardzības centrs. Caur draudzeni atradu vēl 4 sievietes, kas uz to ir uzķērušās, bet viņām bija kauns kādam par to teikt un cīnīties par sevi.Jūs varat apmeklēt šo vietu, ja Jums patīk pazemošana un patīk “piedzīvojumi”  ES NEVIENAM NEIETEIKTU TUR DOTIES!!!!P.S. Neesmu dzirdējusi, ka kādam šī kosmētika ir palīdzējusi un uzlabojusi ārējo izskatu.

F

Komentāri (4)

D delirious24 16.03.2015

я там работала, кантора действительно ужасная! НИКТО КИКОГДА ТУДА НЕ ХОДИТЕ! ДЕВОЧЕК НАБИРАЮТ С УЛИЦ, КОТОРЫЕ ВООБЩЕ НИКОГДА НЕ РАБОТАЛИ С КОСМЕТИКОЙ И ЗНАТЬ НЕ ЗНАЮТ КАК С НЕЙ РАБОТАТЬ! нас обучали 5 дней как вешать лапшу на уши женщинам, как их обрабатывать, чтоб они купили эту косметику, говорили нам, чтоб мы врали, что работаем там уже год и проходили курсы в разных странах! а это все ложь! вначале не казалось все таким ужасным, тем более вначале коллектив был милый.. НО! мне Хватило поработать там 2 дня, и я бегом от туда убежала... обещали золотые горы, на самом деле там копейки платят! мне просто было жалко всех этих женщин, которым надо было вешать на уши лапшу.. и нас это просто заставляли делать! отношение к нам было ужасное, как к рабам, а не к людям! даже времени на обед не было и телефон отбирали на всю смену! и унижали нас... поэтому там обычно и не хватало мастеров, тк все от туда просто убегали проработав там всего один день! много плохого могу сказать про это место, а хорошего, к сожалению, ничего!!!
НЕ ТЕРЯЙТЕ СВОЕ ВРЕМЯ ЗРЯ НА ПРОЦЕДУРЫ! ЭТО ВСЕ ЛОЖЬ И РАЗВОД!!!
И, ДЕВОЧКИ, НИКОГДА НЕ ИДИТЕ ТУДА РАБОТАТЬ!!!

I InaOka 28.03.2015

Jūtos piekrāpta, apmeklēju 24K sasolīto "iepazīšanās procedūru". Telefoniski man iestāstīja, ka atveras jauns salons un netērējot naudu reklāmām, bet savu kvalitāti pierādot darbos... Tādēļ piedāvā bezmaksas procedūru.
Tā saucamā matu atveseļošanas procedūra bija matu izmazgāšana, skrubis galvas ādai, matu izžāvēšana. Un pārējā stunda tika veltīta smadzeņu skalošanai, lai parakstos uz piedāvājumu par 2400 eur.

S santa15 03.07.2015

Kas tās pa muļķībām!!!Šis salons ir burvīgs, apkalpošana ideāla, specālisti profesionāli, kosmētika vienkārši ideāla!!!Ar mani tas pats stāsts, bet man ir pilnigi cita attieksme un viedoklis!!!Jums ar varu neviens neliek neko parakstit, vienk.damas kuras dzivo Latvija nesaprot savu laimi ka beidzot ari pie mums ir atveries tads skaistuma medicinas centrs ka 24K!!!Mazas meitenes jus neko nesaprotat un laba kosmetika un labi specalisti maksa milzigu naudu un lielaku neka sini salona un neviena iestade tevi veselu gadu taa nelutinas.Rezultats tiesam ir un beidziet te izdomat viskautko!!!

Z ZaRekoju 04.07.2015

santa15 karteeja salona darbiniece, vai tiizla direktora radiniece! Laba kosmeetika? Jaa, ja gribat pec tam staigaat ar sarkanu seju no alergjijas tad ok, pilns internets ar atsauksmem un pat atteeliem par juusu, , briinumainas, , kosmeetikas iedarbiibu, kura pie taam ir piebaazta ar kancerogeniem. Labi speciallisti? Meitenes no ielas? Kuras labi ja ir pabeigushas vidusskolu un paspeeja pastraadaat Maksimaa par kasieri, juusu darbinieki ir neizgliitoti un rupji, kaa tirgus baabas. Man kaa cilveekam ar med. izglitiibu patieshaam ir to smiekliigi dzirdeet, es knapi smieklus notureeju kad eskperimenta peec aizgaaju uz juusu, , salonu, , . Zheel taas pensionarees, vaaja rakstura un lauku cilveekus, kas uzkeeras uz juusu kraapniecisku sheemu. Bet gan jau Dievs juus sodiis, dziivee viss atgriezhaas. Driiz juusu kantorim pavisam klientu aptruuksies, jo Latvija ir maza.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes