www.sudzibas.lv 220.lv Iekasē naudu

www.220.lv - Iekasē naudu

Naudu paņem avansā, sola ātru piegādi, bet reāli piegāde nav, neinformē kad būs (katrs operators sniedz atšķirīgu info) un naudu atpakaļ dabūt problēma.

Komentāri (2)

I ievabe 21.08.2015

Piekrītu par visiem 100%, identiska situācija. Preci solīja piegādāt, vilka laiku 2as nedēļas, beigās viņu operatore pateica, lai mani vairs nečakarētu, viņi man atgriezīšot naudu! Tā arī pateica, tie nav mani vārdi!

Rezultātā vēl neatgrieza visu naudu par preci, bet atskaitīja nost summu par piegādi, lai arī piegāde bija bezmaksas. Šis laikam ir tiešām krāpēju kantoris, jo nav pirmā reize, kad ar naudu shēmas veido.,

Nevienam neiesaku iepirkties šajā kaktu kantorā, jo tā ir vienkārši laimes spēle vai savu preci saņemsit, vai vienkārši tiksit apkrāpts.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 24.09.2015

Labdien, Sandra Ankevica.

Lai varētu sniegt komentāru par šo situāciju, lūgums atsūtīt savu pasūtījuma nr. uz [email protected] vai arī šeit!
Jau iepriekš atvainojamies par radušos situāciju.

interneta veikals 220.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes