www.sudzibas.lv 220.lv Vienaldzība

www.220.lv - Vienaldzība

Gada sākuma pirkām malkas apkures titānu vannas istabai. 1. Viņš izskatījās jau pārkrāsots un apskrāpēts2. Trubas neatbilda3. Paldies par piegādi tā bija ātraBet tagad sākās lielākā problēma. viss ūdens kas ir titānā pa augšu kā tāda strūklaka šaujas ārā. No tā jau no sienas ir nonākusi flīze. Domāju ka 220.lv remontu neuzņemsies...2. gadījums vannas istabas iekārta...Skapīšiem viss kārtībā, bet izlietne sadauzīta.. (stūris ) 220.lv atbilde: atsūtiet bildes mēs izskatīsim un dosim atbildi (notika 2015. gada sākumā) atbilde nav sniegta pat šobaltdien..

S

Komentāri (3)

V VladIat 25.04.2015

tas ir pilnigs psc bleg

V VladIat 27.04.2015

gaidam 220.lv komentarus

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 28.04.2015

Labdien, Sanduxx. Lai varētu sniegt komentāru par šo situāciju, lūgums atsūtīt savu pasūtījuma nr uz [email protected] vai arī šeit, lai noskaidrotu kāpēc neesat saņēmusi atbildi!
Jau iepriekš atvainojamies par radušos situāciju.

Interneta veikals 220.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes