www.220.lv - Dators

Nopirku 220.lv datoru, šodien saņēmu, ar kurjeru viss bija kārtībā. Taču dators gan nē. 1. datoram nav disku lasītājs, taču tas ir jāiestata ar disku 2. datoram nav operētājsistēmas, lai gan aprakstā bija norādīts, ka ir.Nezinu, ko ar tādu datoru iesākt.

Y

Komentāri (3)

K kreditorsPG 05.03.2015

Ja veikala lapā ir rakstīts, ka ir operētājsistēmā, bet reāli nav, sūti atpakaļ uz veikalu un miers. Starp citu, internetveikala pirkumus 14 dienu laikā var veikalam atgriezt atpakaļ uz veikalu bez komentātriem - atdod lai ņem atpakaļ un atdod tev naudu.
Tikai pielūko, ja gribēsi tā darīt, ved pati savu datoru uz to veikalu, raksti visur iesniegumu un prasi kopijas ar visiem parakstiem par saņemšanu. Ar to veikalu strādāt ir pilnīgs murgs!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 06.03.2015

Labdien, Yana_warp!

Informācija par preces komplektāciju ir norādīta ikveienas preces aprakstā! Preces komplektācija ietekmē preces cenu/

Lūgums informējiet mūs par Jūsu pasūtījuma nr., lai varam detalizētāk sniegt komentāru. Info sūtiet uz [email protected] vai arī šeit, kā Jums ir ērtāk!

Interneta veikals 220.lv

Ontūns 06.03.2015

Tiešām, priekš kam macbeton'am dators :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes