www.220.lv - Piegāde

Neiesaku nevienam izmantot šī internetveikala pakalpojumus! Piegāde, kam bija jābūt 1-2 darba dienu laikā, jau šobrīd ilgst ilgāk kā nedēļu! Zvanot uz klientu centru tik saka, ka viss ir kārtībā prece būs rīt, turklāt klientu zvana centra personāls izrāda klaju necieņu pret klientiem, atļaujoties telefona sarunas laikā ēst, kas ir dzirdams telefona sarunā! Dārgais 220.lv liekas, ka jūs no savām kļūdām nemācaties un jums nepietiek ar negatīvu video materiālu par jums televīzijā, jo klaji turpināt krāpt savus klientus! Ja jūs nespējat piegādat preces, tad pārstājiet melot un sniegt nepatiesu informāciju! Un balstoties uz jūsu pašu aizstāvību, ka cilvēki raksta viltus sūdzības - smieklīgi, jo pēc savas pieredzes visiem kas vien jautās izteikšu tikai un vienīgi sūdzības par jūsu firmu. Beidziet ņirgāties par cilvēkiem, sūtot akciju piedavājumus ik dienas, bet kad jāpiegāda prece jūs to nedarat.. NEIESAKU NEVIENAM izmantot 220.lv pakalpojumus!!!!!

X

Komentāri (3)

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 12.01.2015

Labdien, xpxpxpx!

Visu pirms atvainojamies, ka pasūtījums kavējas, lūgums atsūtiet pēc iespējas ātrāk savu pasūtījuma nr., lai mēs varētu nokomentēt situāciju.

Jūsu minētā informācija par zvanu centru tika nodota Klientu apkalpošanas nod. vadītājai uz caurskatīšanu.

ar cieņu
interneta veikals 220.lv

D dvaiks 12.01.2015

1. Ko var gribēt no uzņēmuma, kurš jau vienu reizi ir bankrotējis, kad tirgoja sadzīves tehniku.
2. Ko var gribēt no uzņēmuma, kurš strādājot no jauna nezinu cik gadus, strādā bez peļņas.
3. Veido tūkstošiem akcijas, dzenot sevi ''mīnusos, bet tajā pašā laikā domā, ka ir baigi konkurētspējīgi. nevienam uzņēmuma Latvijā nav tik uzkrītoša reklāma un '' akcijas ''.
4. Dažus gadus atpakaļ biju iegādājiet 220.lv datoru. Tā arī bija pēdējā reize, kad kaut ko pirku tur.
5. Nesaprotu tos cilvēkus, kuri kaut ko vēl tur pērk, bet kā jau saka - muļķu šajā pasaulē ir daudz.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 26.01.2015

Labdien, xpxpxpx !

Neesam saņēmuši no Jums informāciju par šo pasūtījumu -ja informāciju nesniegiet tuvāko dienu laika, uzskatīsim Jūsu sūdzību par nepamatotu.

ar cieņu
interneta veikals 220.lv

p.s. Dvaiks - lūgums neminēt nepatiesus datus, interneta veikals ir uzticams veikals, kas darbojas jau 11. gadus Latvijas tirgū. Uzņēmums ir konkurētspējīgs un Jūsu ziņas par peļņu ir maldīgas, ikviens par uzņēmuma reputāciju var pārliecināties Lursoft datos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes