www.220.lv - prece

Pagājusi nedēļa kopš pasūtiju ledusskapi, sacīja triju dienu laikā būšot ar piegādi, vakardien zvanīju teica būšot šodien, šodien zvanu un prasu kad būs? ATBILDE SKAN TĀ: ACĪMREDZOT NOTIKUSI KĻŪDA MĒS VARAM PIEGĀDĀT LEDUSSKAPI NĀKAMAJĀ NEDĒĻĀ EJIET DILLĒS 220.lv jūsu veikals sūkā!

P

Komentāri (4)

U uarturs 14.09.2014

Man atkal problēma ar TV jau arī nedēļa kopš solīja kad būs gatavs pasūtījums saņemšanai. Vislabàkais kad zvanīja 6dien man no veikala un nepaspēju pacelt. Atzvanu jau pēc 10sec. A tur atbild kad sazvanīsied ar Jums tikai pirmdien. Es wtf? Tikko tak zvanīja kas nevar atbildēt kas ar manu pasūtījumu? Es tak nevaru visu laikuar telefonu sēdēt pie loga un gaidīt zvanu. Atttieksme tākā pret p3dējām pabirām pret klientu. Visādi aizbildinājumi- sapulces, nav menedzeris, atzīmēts, šodien pārzvanīs. Pirms tam nekādu problēmu nebija. Laikam vadība būs nomainījusies

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 19.09.2014

Sveicināti,

Lūdzu, atsūtiet mums uz [email protected] pasūtījumu numurus, ar kuriem bija problēmas, lai mēs varētu izskatīt, kāpēc bija radušās problēmas.

Atvainojamies, par sagādātajām neērtībām!

I ingabrice 13.02.2015

Neticiet ko atbild komentaros 220.lv iternetveikala darbinieki, vini prot smuki runat, bet kad kaut kas jadara tad ta apcakares... NESUTIET PRECES INTERNETVEIKALA 220.LV-NOZELOSIET...ta ir zaglu iestade.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 13.02.2015

Labdien! Lūgums neapvainot mūsu kompāniju! Ja Jums ir konkrēta sūdzība lūgums kopā ar savu pasūtījuma nr. Nosūtīt uz [email protected]

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes