www.sudzibas.lv 220.lv klientu apkalposhana un preces piegaade

www.220.lv - klientu apkalposhana un preces piegaade

02.08.20014 pasuutiijaam omei telefonu. Pati atrodos aarzemees, taapeec noraadiiju maasas telefonu Riigaa. Tajaa pat vakaraa samaksaajaam reekjinu, pagaaja 2 nedeeljas, zvaniijaam, mums apsolija ka telefons tiks nodots kurjeram. Veel peec trim dienaam zvaniiju atkal, un shoreiz man iedeva telefonu uz kurjeru dienestu. Sazvaniiju kurjeru dienestu, diemzheel pasuutiijuma nr. neeksistee. nu jau ir 22.08.2014. zvanu katru dienu, meitenes atbild, ka stundas vai dienas laikaa atzvaniis menedzere, kuras vaards ir Vita Kardele Gulbinja. Shodien , kad sazvaniiju un jautaaju kur ir mana pacinja vai nauda, saakumaa pateica, nezinu, un tad nolika klausuli. Taada ir attieksme pret klientiem. Izveerteejiet pashi vai ir veerts sadarboties ar shaadu kantori.

Komentāri (3)

B Beisbolzzz 22.08.2014

nenovēlu nevienam veikalam tādu klienti kā tu... pasūti tu (tavā vārdā), bet atrodies ārzemēs... saņēmēja tava ooome vārdā, bet telefona nummurs tavas māsas... adrese varbūt tava pamatskolas klasesbiedra?

AnnaKudeiko 23.08.2014

Anda turies, viņi ir nelieši!

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 26.08.2014

Labdien, Anda! Lūdzu, atsūtiet mums sava pasūtījuma numuru uz [email protected], lai mēs varētu izskatīt Jūsu sūdzību un atrisinātu radušos problēmu. Paldies!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes