www.sudzibas.lv 220.lv smarzu komplekts

www.220.lv - smarzu komplekts

Sakara, ar smarzam! Pasutiju po internetu smarzhass davanaa draudzenei dzimsanas dienaa! 220.lv lappuse nevareju uztaisit pasutijumu un piezvaniju konsultantam uz taisno, mila meitene pienema manu pasutijumu un pateica ka es sutu pedejo komplektu akcijas cenaa un rezultats...Devos sanemt smarzas komlektu vinas filialee, kur man pateica ka smarzhas varesu sanemt tikai pirmdien, es paliku dusma , jo man ceturtdien uz e-mailu atnaca vestule, ka es varu so komplektu sanemt no 0-1 dienas(darbadienas), es atbraucu sestdien (pagaja 3 dienas) .Man konsultants saka ka smarzas nau uz vietas un vispar vinus japasuta no arzemem un ir jagaida ( mani pat nepabridinaja , nepazvanija)! Tur pat filiale pie manis atbrauca mana draudzene , kura saka ar viniem stridities...Kamer vina nepazvanija 220.lv sudzibas centraa un paprasa savienot vinu ar prieksnieku, vinam uzreiz pec 5 minutem noliktava atradas musu smarzhas komplekts ( lidz sim bridim noliktava akcijas komplekta nebija , bet bila jau par paaugstinatu cenu, bez atlaides tads pats)! Ta ka esiet uzmanigi.Vienkaaarsi noliktavas darbinieki un kasieri negrib stradat normali un viniem viss ir pofigu.Rezultataaa, smarzas komplektu atrada 5 minusu laikaaa, bet pagajusas 2 dienas vinas pat necensas vinu pameklet noliktavaaaa...Gribas lai PRIEKSNIEKS 220.lv redzeja so vestuli un uzlaboja klienta servisu!!!!!!!

L

Komentāri (1)

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 05.03.2014

Labdien, lietotajs12!

Paldies Jums par ziņu, ka arī par ierosinājumiem klientu servisa uzlabošanai!

Lūdzu atsūtiet uz [email protected] savu pasūtījuma nr, vai arī e-pastu, vārdu uzvārdu - lai sistēmā atrastu Jūsu veikto pasūtījumu un pārskatītu Jūsu pasūtījuma gaitu!

Ja Jūs smaržas pasūtijāt ceturtdienā, laika posmā no 10-15 un tās bija noliktavā - tad Jums bija jāatnākt apstiprinājuma sms, ka prece gatava saņemšanai Rīgā, Ģertrūdes ielā 94 jau tajā pašā dienā pēc 15! Līdz ar to kā jau minējām, gaidam Jūsu kontaktinformāciju uz [email protected]

ar cieņu
interneta veikals 220.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes