www.sudzibas.lv 220.lv Pārdod pakaļdarinājumus

www.220.lv - Pārdod pakaļdarinājumus

Gribu sūdzēties par to ka interneta veikalā 220.lv pārdod nekvalitatīvu preci- pakaļdarinājumus. Nopirku mobilo telefonu kuram vispār neatbilda tas, kas rakstīts uz podziņām ar simboliem, ar to, kas parādījās ekrānā tās nospiežot. Vairākas pogas nestrādāja vispār. Aizbraucu garu ceļu, nokavēju darbu, un man pasaka ka šodien preces atpakaļ nepieņem, nāciet citu dienu- vai nav jauki? Nu ok.. Nākamo reizi kad nācu, telefonu vispār negribēja ņemt pretī jo „ir bijusi ielikta sim karte”. Uz to ka telefons ir brāķis, kuram nestrādā normāli pogas man atbildēja, ka „vajagot piešauties”. Atbildēju, ka man nav „jāpiešaujas”, bet jālieto ierīce pēc noteikumiem. Sanāk, ka ja es atnestu pēc mēneša to telefonu mani pasūtītu 5mājas tālāk jo to ka tastatūra neatbilst patiesībai viņi acīmredzot neuzskata par defektu, bet par kaut ko tādu pie kā vajag „piešauties”. Ar lielām grūtībām izdevās piedabūt, lai viņi paņem savu brāķēto telefonu atpakaļ. Naudu pārskaitīšot 3 dienu laikā. Palasu atsauksmes un redzu, ka citiem iet līdzīgi. Viss ko viņi māk ir tikai sevi uzbāzīgi reklamēt un taisīt viltus akcijas ar pazeminātām cenām, jo telefonu nopirku itkā ar milzu atlaidi, gandrīz 50% - pēc tam paskatoties internetā VIDĒJĀ cena šim modelim kā izrādās bija par 10ls zemāka kā viņu ar lielo atlaidi piemērotā. Smiekli nāk.. Cerams, ka šis veikals izputēs pirms ir sagādājis zaudējumus vēl neskaitāmiem nelaimīgajiem klientiem

P

Komentāri (3)

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 23.12.2013

Labdien, Polarlapsa! Lūdzu atsūtiet mums Jūsu pasūtījuma nr. vai arī e-pastu ar kuru tika veikts Jūsu pasūtījums, lai mēs varētu noskaidrot kāpēc šāda situācija radās ar Jūsu pasūtījumu! Gaidīsim Jūsu ziņu šeit vai uz [email protected]

P parastaiscilveeks 10.12.2014

220.lv, ja jau tagad tik ļoti cenšaties nokārtot, PĒCTAM, kad problēma ir notikusi, kādēļ gan neieguldīt to pašu darbu kvalitātes uzlabošanā? Ilgtermiņā tas Jums būs krietni izdevīgāk kā nokārtot kaut kā problēmas ar tiem, kas iepīkstas.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 10.12.2014

Labdien, parastaiscilveeks!

Paldies par Jūsu komentāru pie pagājušā gada ( 2013) ieraksta. Interneta veikals 220.lv ir pazīstamakais interneta veikals Latvijā, kas darbojas jau vairak kā 11 gadu Latvijas tirgū.

Noliktavas sistēmas modernizācijā šogad investēts ap 75 tūkstošiem eiro, savukārt klientu apkalpošanas uzlabošanā – ap 15 tūkstošiem eiro. Jaunā loģistikas sistēma ļauj klientu pasūtījumus apstrādāt vēl operatīvāk un efektivizēt nodaļas darbu par 15%. „220.lv” papildus līdzšinējai noliktavai sācis izmantot arī jaunu lielgabarīta noliktavu Rīgā, kā arī paplašinājis veikala telpas Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, palielināsim klientu apkalpošanā strādājošo skaitu par 25%, līdz 34 speciālistiem un uzņēmums nepārtraukti veic ieguldījumus klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanā.

„Līdz ar noliktavas darba efektivizāciju ir paplašināta loģistikas nodaļa, šobrīd tajā strādā par 9 speciālistiem vairāk – kopumā 26 darbinieki. Tagad preču saņemšana gan uz vietas veikalā, gan ar kurjeru pircēja izvēlētajā adresē, gan pakomātos tiek organizēta operatīvāk.

Mēs esam gandarīti, ka, strauji attīstoties un nepārtraukti uzlabojot preču piedāvājumu un piegādes pakalpojumus, šogad spējām sūdzību un jautājumu relatīvo skaitu samazināt par 18%. Saviem klientiem konsultācijas sniedzam visu diennakti - 24/7!

Ja pasūtījuma izpilde kavējas, klienti tiek informēti, nosūtot ziņu ne tikai uz e-pastu, bet arī SMS īsziņā, ar dažādu saziņas līdzekļu palīdzību tiek nodota arī informācija par izmainījušos preces piegādes datumu. Uzņēmums šobrīd atsaucas un operatīvi reaģē uz 95 % klientu zvanu.

„Astoņi no desmit klientiem, kas saskaras ar problēmām, pasūtot preces, saglabā lojalitāti, jo visus neskaidros jautājumus pēc iespējas īsākā laikā!"

Vairāk: http://www.db.lv/tehnologijas/internets/interneta-veikals-220-lv-investejis-ap-90-tukstosiem-eiro-424168

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes