www.sudzibas.lv 220.lv Krāpšana par akciju

www.220.lv - Krāpšana par akciju

Jūlijā ir izsludināta akcija internetveikalā 220.lv, kurā noteiktos laikos var iegādāties preces par Ls 10 vai Ls 1. 23.07. tika izsludināts laiks no 12:00 - 14:00. Laikā no plkst. 12:00 - 13:10 tā arī neatradu nevienu preci, kurai būtu piešķirtas šīs atlaides. Jā, ja šī akcija būtu godīga, tad jau iepriekš akcijas rīkotāji norādītu preces, kuras var iegādāties šajā laikā par akcijas cenu. Manuprāt, tā ir izcila cilvēku krāpšana. Žēl par velti iztērēto laiku un vilšanās sajūtu.

D

Komentāri (2)

S santatnas 23.07.2013

Jā.nav īsti tīra tā lieta.

interneta veikals 220.lv Pārstāvja atbilde 01.08.2013

Sveiki, šajā akcijā nebija krāpšanas, tā kā piekrišana bija tiešām liela, tad preces tika nopirktas ļoti īsos laika periodos, ja mēs norādītu kādas tieši preces ir akcijā, tad tās tiktu nopirktas pāris sekunžu laikā un mēs vēlējāmies, lai šī būtu veiksmes spēle, nevis spēle uz ātrumu...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes