www.sudzibas.lv 220.lv Neiesaku iepirkties

www.220.lv - Neiesaku iepirkties

Šī kompānija mani pārsteidz ar ne profesionalitāti no a - z.
Marta sakuma iegadījos saliekamos krēslus (Komplekta 2 gab.) un dator krēslu. Divas dienas vēlāk pienāk epasts, kura 220. Lv reklamē ofisa mebeļu izpārdošanu. Domāju pārbaudīt vai dator krēsls, ko iegadījos divas dienas iepriekš ir šajā saraksta. Un tiesām ir, tomēr pirms piemērot atlaidi, veikals ir pacēlis cenu par aptuveni 40%. Rezultāta atlaides tiek pieskirtas maksligi paaugstinātam zēnam. Nez vai tas vispār ir legāli.
Divas nedelas pec iegades ar mani sakontaktejas veikals un informe, ka saliekamie kresli nav divi, bet ir viens. Piedava iegadaties vienu vai atgriezt naudu. Izvelejos otro variantu. Mani informe, ka nauda tiek atgriezta tikai 3 dienas pec tam, kad pasutijums par datorkreslu tiks izpildits. Lidz ar to vini ir iesaldejusi manu naudu.
Datuma, kad ir jabut pieejamam datorkreslam, sanemu zvanu ar informaciju, ka kresls kavejas par vel vienu nedelu. Uz jautajumu kada bus kompensacija par sadu kavesanos - piedava 1ls kreditu, ko varu teret 220. Saja bridi mani tas it nemaz vairak neiepriecina.
Nu jau pienak datums, kad tiesam datorkreslam vajadzetu but pieejamam, nesanemu nekadu zinu, ka to varetu iznemt. Sazinot pati ar so kompaniju. Mani informe, ka vini nezina kadel kavejas un parzvanis nakosaja diena. Nakosaja diena zvanu nesanemu. Vakara zvanu pati. Mani informe, ka vel joprojam prece nav pieejama un nav zinams, kad bus pieejama. Esmu nokaitinata un velos naudu atpakal. Iesniedzu iesniegumu par naudas atgriesanu. Mani informe, ka nauda tiks atgriesta 3 darba dienu laika. Tagad ir pagajusas 3 darba dienas. Nauda joprojam nav.Informativais talrunis esot visu laiku aiznemts un sola, ka stundas laika atzvanis. Neviens neatzvana...

Komentāri (8)

B busikosi 22.04.2013

220.lv atlaides ir no starta cenam.
piemers Tev - HTC sensation XE ( telefons), ka tik paradijam maksaja pari 300ls.
tgd 220.lv vinjs ir ar akciju -daudz% . un rada ka maksa 198 nevis 300+.
tacu ieskatoties citos veikalos es pamaniju, ka tur i bez akcijam ir letak.
padoms tev, sakuma ieskaties salidzini.lv un tik pec tam veic pasutijumu :-)

2 220.lv 25.04.2013

Sveiki! Protams, ļoti žēl, ka esam Jums likuši vilties. Daudzas lietas (cenas paaugstināšana par 40%, naudas atgriešana tikai pēc pasūtījuma noslēgšanas), ko rakstat, izklausās ļoti dīvaini. To, vai tiešām tā ir bijis un vai mūsu darbinieki tā ir atbildējuši, mēs varam pārbaudīt, ja zinātu Jūsu pasūtījuma numuru vai vismaz konkrētās mēbeles, kuras gribējāt iegādāties. Gaidīsim ziņu šeit vai arī uz e-pastu [slēpt]@220.lv, minot, ka esat no sudzibas.lv
Diemžēl mēs nevaram atbildēt par piegādātāju nepildītajiem solījumiem, kā ir bijis šajā gadījumā. Protams, mēs varam tikai uz priekšdienām ar šiem piegādātājiem nesadarboties vai mainīt sadarbības līguma nosacījumus, pie kā arī tiek strādāts. Par iespēju mūs sazvanīt - jā, te jāatzīst, ka reizēm darbinieku slimības dēļ gadās pārslodzes un mūs ir grūti sazvanīt un reāli uz automātiskā atbildētāja zvaniem darbinieki var nepagūt atzvanīt. Vislabāk šādos gadījumos rakstīt mums e-pastu un tad mēs piezvanīsim paši.

2 220.lv 25.04.2013

Vēl par naudas atgriešanu: tirdzniecību interneta veikalos regulē Ministru Kabineta noteikumi Nr. 207 "Par distances līgumu". Šo noteikumu 16. punkts nosaka, ka "Ja pārdevējs vai pakalpojumu sniedzējs nevar izpildīt līgumu tādēļ, ka pasūtītās preces vai pakalpojumi nav pieejami, viņš par to informē patērētāju un atmaksā patērētājam visu veikto iemaksu ne vēlāk kā 30 kalendāro dienu laikā no dienas, kad pārdevējs vai pakalpojumu sniedzējs saņēmis patērētāja pasūtījumu." Tas nozīmē, ka mūsu piedāvātās 3 darba dienas ir klientam ļoti labvēlīgs nosacījums.

V Velos Sudzeties 28.04.2013

Sveiki!

Noverteju jusu velmi uzlabot savu darbu. Pasutijuma nr bija 615707.

Gribetos, lai interneta veikaliem var uzticeties. Lai jums veicas!

K kumuks 01.05.2013

Man ir laba pieredz ar 220.lv. Ļoti ātri visu pasūtīju, samaksāju ar pēcapmaksu kurjeram, visu piegādāja ātri un joprojām kalpo.

G gatorX 14.04.2015

Stulbie konkurenti, pārtrauciet takš to bērnišķīgo troļļošanos!

J Joker 18.06.2015

Līdzcilvēki, esiet uzmanīgi ar tā saucamajām 220.lv "akcijām" !!! Acu apmāns, un tikai! Piemēram viņi piedāvā Latvijas valsts karogu ar superatlaidi 30%. Bet iegādājoties šo karogu ar "atlaidi" par cenu 12.50 eur, apskatos, ka pie piegādātāja karogiem lv (uzlīme uz karoga iepakojuma) šis pats karogs standartā maksā 11.49 eur. Es protams saprotu, ka 220.lv so karogu iegādājās, un vēlas nopelnīt, un citi bla, bla, bla bet ...1) noteikti iepirka ar apjoma atlaidi, 2) nu kamdēļ mānīt cilvēkus ar mistisku atlaidi 30%???kaut arī atlaides nemaz nav???Tipisks 90 gadu bizness. Atlaides nav, bet tiek maksligi palielināta regulārā cena, tādejādi radot mītu par "izdevīgu" pirkumu. Pisnesmeni, i bio!

N never333 29.06.2015

kaa man besii 220 reklaamas, uzbaaziigakas par eerceem

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes