www.sudzibas.lv 1a.lv Dīvaina naudas atdošanas/neatdošanas shēma

1a.lv - Dīvaina naudas atdošanas/neatdošanas shēma

Iegādājos planšeti ACME 1a.lv veikalā. Konstatēju trīs trūkumus - vāja skaņa caur austiņām, nav uz Android uzinstalēts Play Store, izdedzis viens pikselis. Pēc pāris dienām nolēmu planšeti dot atpakaļ un prasīt naudas atmaksu. Ar šo jautājumu mani aizsūtīja pie 1a.lv servisa nodaļas. Apkalpojošā persona pieņēma preci, iztaujājot par iemesliem, kāpēc vēlos atdot pirkumu. Tāpat paprasīja, vai man ir SWEDBANK konts, jo tad naudu vienas dienas laikā ieskaitīšot atpakaļ. Man bija SEB konts - nu, nekas, nodomāju, gan jau ka pāris dienās ieskaitīs. Nogaidījos 10 dienas. Rakstu 1a.lv čatā, kur konsultants man sāk stāstīt, ka Play Store ir uzinstalēts, bet uz planšetes aizmugures konstatēts skrāpējums. Šāds skrāpējums nebija un netika konstatēts preces atdošanas brīdī. Tāpat vairs jau nav svarīgi, kas uz planšetes tiek instalēts, jo es preci atdevu, prasot atpakaļ naudu - tādas ir manas 14 dienu atgriešanas tiesības. Konsultants ieteica rakstīt [slēpt]@1a.lv . Aizrakstīju gan uz turieni, gan [slēpt]@1a.lv . Ceru, ka uzņēmums pratīsies šo iestrēgušo jautājumu nokārtot normālā veidā.

Komentāri (12)

Ontūns 03.02.2015

Nemaz neceri. Čakarēs tev prātu nedēļām ilgi, un naudu beigās nedabūsi.

Raivis Būris 03.02.2015

Redzēs, ko par to Patērētāju tiesību aizsardzības centrs teiks.

zirgs_kamene 03.02.2015

tas ja, 14 dienas paies, vini speciali visu saildzinas

1a.lv Pārstāvja atbilde 03.02.2015

Labdien, Raivi! Atvainojamies, par naudas atgriešanas aizkavēšanos, pirms tam nosūtam preci pārbaudei uz autorizēto servisu, kas ir standarta pārbaude, lai pārliecinātos, ka telefons nav defektīvs. Saņēmām apstiprinājumu, ka varam pārskaitīt Jums naudu, tuvāko dienu laikā nauda Jums tiks pārskaitīta. Vēlreiz atvainojamies par sagādātām neērtībām.

1a.lv Pārstāvja atbilde 03.02.2015

Atvainojamies, nevis telefons, bet planšetdators :)

Ventilators 09.02.2015

Acme planšetēm nav Google Play. Ieteicams visiem jaunajiem lietotājiem to izdarīt sākotnēji, nodot servisā un tur bezmaksas uzliks.

Nezinu kādēļ tāda dīvainība.

Otra dīvainība, kā vispār var pirkt šos lētučus. Ir taču Samsung un Lenovo normālās cenās. Pirkārt jau ekrāns būs normāls un brāķa procents iespaidīgi mazāks.

Android ir visiem tikai lētučiem tas Android negrib strādāt.

Saskatu tikai, kad naudas atgriešanā vainīgs 1a.lv bet ne tava izvēle pirkt lētuci.

Raivis Būris 10.02.2015

Nocitēšu jūsu, 1a.lv, mājaslapā rakstīto un tad izstāstīšu, kā tas ir realitātē. Citāts no sadaļas par atteikuma tiesībām: " Ja jūs atteiksieties no šā līguma, mēs jums atmaksāsim visus no jums saņemtos maksājumus, tostarp piegādes izmaksas (izņemot papildu izmaksas, kas radušās tādēļ, ka jūs esat izvēlējies piegādes veidu, kas nav mūsu piedāvātais vislētākais standarta piegādes veids), ne vēlāk kā 14 dienu laikā no dienas, kad mēs tikām informēti par jūsu lēmumu atteikties no šā līguma. Jebkurā gadījumā saistībā ar šādu atmaksāšanu no jums netiks iekasēta nekāda maksa. "

Atteicos no planšetes 23. janvārī. Tagad ir 10. februāris. Pagājušas jau 19 dienas. Joprojām gaidu, kad tiks ieskaitīta nauda atpakaļ. Jūsu operators šodien pa tālruni atbildēja, ka grāmatvedība ieskaitīs rindas kārtībā. Ņemot vērā, ka ir jau vairāk kā 5 dienas pāri jūsu pašu noteiktajam termiņam, par kādu rindas kārtību mēs runājam?

Pa šīm dienām ir arī cits nesmukums uzpeldējis - neatbildēt uz epastiem ir jauns korporatīvais stils? Uz 2. februārī nosūtītajiem jautājumiem uz [slēpt]@1a.lv un [slēpt]@1a.lv neviens neatbildēja 3 dienas. Kad trešajā dienā piezvanīju, [slēpt]@1a.lv atbildēja 2 min laikā. Vakar nosūtīju vēl vienu jautājumu uz [slēpt]@1a.lv, līdz šodienai neviens nav atbildējis. Tāpat klusums no [slēpt]@1a.lv, uz kurieni nosūtīju jautājumu šodien.

Tikai neatbildiet kaut ko muļķīgu par JUNK mapi. Ticiet man, arī tur nekas nebija iekritis.

Raivis Būris 12.02.2015

Vēl pēc nelielas sarakstīšanās, kuras laikā izrādījās, ka grāmatvede nevarot no papīra nolasīt manis atstāto konta numuru, šodien nauda beidzot tika atskaitīta. Ir pagājušas 22 dienas un sausais atlikums ir: klients naudu atpakaļ dabūjis, sačakarējis nervus un iespaidu par 1a + beztolkā nodarbināti 1a darbinieki.

T trubele 23.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

T trubele 23.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

T trubele 24.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

T trubele 31.07.2015

kadam idiotam jabut, lai kaut ko pasutitu 1a un 220? ta tev ari vajag, vini tik lohus appish

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes