www.sudzibas.lv 1a.lv 1a.lv internetveikals

1a.lv - 1a.lv internetveikals

sveiki. skatos,ka ir dažas sūdzības par 1a.lv . salīdziniet 1a.lv ar 220.lv 220.lv tik sola preci un beigās pasaka,ka nav viņiem tādas. par velti liek gaidīt. beigās izdomāju pasūtīt no 1a.lv nekādu problēmu. norādītajā datumā saņēmu,precei ar viss kārtībā. nav problēmu,tikai piegāde drusciņ dārgāka salīdzinot ar 220.lv. 220.lv internetveikalā pat nemāk pateikt precīzu piegādes datumu. un cik skatos,ka 220.lv ir ļoti sliktas atsauksmes. labāk sūtiet no 1a.lv:)

Z

Komentāri (6)

Labdien, Ziedons500!

Jūsu sūdzības par interneta veikalu 220.lv nav pamatotas - Jūs nevarējāt norādīt pasūtījuma nr, lai varēju pārbaudīt Jūsu vārdu patiesumu! JPapildus, Jūs izteicāt necenzētus vārdus par mums - kas nav ētiski.

Interneta veikals ir viens no lielākajiem interneta veikaliem, kas dien dienā apkalpo loti lielu klientu skaitu. Ikvienai precei ir norādīts piegādes laiks- atkarībā no piegādes veida, kuru klients izvēlas. Lūgums nerakstīt par 220.lv maldinošu informāciju, bez pamatojuma.

Ar cieņu
Interneta veikals 220.lv

1a.lv Pārstāvja atbilde 21.10.2014

Sveiki, ziedons500! Pateicamies Jums par pozitīvu komentāru un augstu mūsu darba novērtējumu. Paldies, ka izvēlaties mūsu internetveikalu 1A.LV un novēlam, lai prece strādā ilgi un labi :)

M Mustang88 23.03.2016

nez kapez man speciali japera uz rigu, lai atdotu nestradajosu preci pa 257.09 € Western Digital Green 6TB, bralis ar ir iegrabies ar diviem HDD no jusu bodes kuri ari neejosi, neiesaku cietos diskus pirk 1a.lv, parejas elektro preces ok ejosas! bet to ka japeras gaisa gabals, bus vienigais to verts lai kadam ielauztu jebalniku, lasi vinu likumos ka ķipa preces tiek parbaudita, ko var merglu bars

V Vasilisa 23.10.2014

Iepriekš ar 1a.lv nebija problēmu, līdz ar to vairākas lietas bija nopirktas tur. Bet pēdējo reizi bija iedāla atbilde: mēs neiznam, vai varēsim nodrošināt preci; Jums jāsamaksa mums naudiņu, tālāk divu nedēļu laikā paziņosim, vai būs visas komponentes, vai nē. Un ja nebūs, tad atgriezisim vēl divu nedēļu laikā. Beigās nopirkām citā veikalā, samaksājot pēc saņemšanas.

S Sigita Cimdina 03.01.2017
Sutijums nav sanemts

Pasutijam somu internetaveikala 1a.lv, soma vel nav pienakusi, zvanam viniem un nekadu zinu esam loti vilusies un noteikti vairak neko no turienes nesutisim jutamies apcakareti un pievilti.

J jaanis666 09.07.2017

esmu suutiijis gan no 1a gan no 220. ar abiem nekaadu probleemu nav bijis...viss pienaak laikaa

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes