www.sudzibas.lv 12 Volt Shop Brāķdari/Autoatslēgas

12 Volt Shop - Brāķdari/Autoatslēgas

Tāpat neieteiktu Jelgavas 12V, iedomīgs pūslis kas sabojāja auto pievienojot signalizāciju nepareizai pogai (sīkumos neiedziļināšos), kā rezultātā regulāri bija tukšs āķis, tad nobruka kompis un palīdzēja auto evakuācija uz Rīgu. To visu uzzinājām vēlāk kad bijām diez gan izdevuši naudu un pārmocījušies ar mēmu auto. Apsolījos nekad šo šaraškina kantori neapmeklēt, bet steidzīgi vajadzēja uztaisīt jaunu atslēgu ar čipu un atkal iegrābos, pogas palika šķības, baterija izlādējās pēc dažiem mēnešiem. Tagad ir saplaisājis atslēgas korpuss, gads vēl nav pagājis, oriģinālai korpuss vēl joprojām ir normāls pēc 15 gadu lietošanas. Sirsnīgi iesaku šo 12V neapmeklēt, attieksme un kvalitāte krieviska.

A

Komentāri (5)

M minka65 28.04.2016

Es arī varu pateikt,ka Jelgavā 12 Volt nekam neder.Attieksme pret klientiem ir 0.Iedevu 10 no rīta atslēgu lai sataisa,bet līdz 18 vakarā nekas nebija darīts.Vēl pie tam tas krievu meistars nolamā mani nez par ko!
Tā arī paņēmu savu atsēgu .Tagad meklēšu citu vietu.Lūdzu neiekrītiet 12V Jelgava krievu meistara rokā!

V Valērijs Roderts 23.02.2017

Pilnībā pikrītu abiem komentāriem,neko nesataisa,bet naudu paprasa un vel grūtības ir naudu atgūt tikai ar draudiem.

E EV 07.06.2018

Arī mana pieredze ar 12V ir negatīva. Nepietiek jau ar to, ka runātās cenas vietā bija cita. Arī solīto termiņu ievērošana nenotiek. Tad vismaz pazvanītu, noinformētu, bet tā vietā vēl neceļ telefonu. Es galu galā arī plānoju savu laiku!

D dagmara podniece 20.08.2019

Man gan ar 12 v pozitīva pieredze. Sagaidīja laipni, uzklausīja problēmu un ātri atrisināja, kamēr citā vietā pa 3 reizēm skraidīju.

A Arnold112 04.09.2023

Labdien, kolēģi! Piektdien, 1.septembrī pierakstījos pie elektriķa 12Volt Jelgavā, Meiju ceļš 2, lai Volvo XC90 ieliktu papildus dienas gaismas lukturus. Sarunājām, ka pirmdien, 4.septembrī 9 no rīta ieliks papildus lukturus. Nomarinēja no 9:00 līdz 12:00, rezultāts nulle. Viņi tikai domā par savu laiku, par klienta laiku pat nedomā. Nevienam neiesaku griezties pēc pakalpojumiem šajā uzņēmumā!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes