www.sudzibas.lv 11. sektors Kas tas par klubu??!!

11. sektors - Kas tas par klubu??!!

Šovakar Ventspilī atvērās "jauns" klubs. Bija paredzēts, ka līdz 23:30 ieejas maksa būs 1 Ls un pēc tam dārgāk. Bet klubs izdomāja, ka atvērsies tikai pēc 23:30 un nekādas lētās ieejas maksas nebūs. Tā nu mēs ar draudzeni bezjēgā iztērējām 1, 50 Ls. Galvenais, ka mums iedeva arī aprocītes - bet priekš kam es nezinu, jo katru reizi izejot un nākot atpakaļ tev atkaļ ir jāmaksā 1, 50 Ls (un vai atkal arī dod to s**a aproci??). Atmosfēra tajā jaunajā klubā - sajūta, ka kāds ar ti miskasti gribēja uzpelnīties. Jo grīda bija prasts betons ar krāsas pleķiem, sienas aprakstītas ar krāsu un logi aizlīmēti ar melno plēvi - vienkārši drausmīgi. Protams cilvēku tur maz. Vienīgais, kas tur bija ok, bija mūzika.

V

Komentāri (4)

4 4uk4a 12.09.2009

bet kurs normaals cilveks iet uz klubu kur ieeja 1, 50 tas jau visu izsaka ka tur tuseejaas leeti pasazieri kuri iet tuseet ar desmit latiem kabataa ...ieniistu saada tipa pabiras

M moisha 12.09.2009

keda, a mamma zina kur pāredesmit latus notērē?

J Janka 27.10.2009

Kur tad Ventspilī tādas klubs atrodas???

Mamma 27.10.2009

Ja laba muzika ys pasi varat par parejo jautribu atbildet. Galvenais lai nav dargi bet ir vieta kur jautri laiku pavadit.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes