www.sudzibas.lv Mustangs Autoskola Ļoti ļoti slikta skola!

Mustangs Autoskola - Ļoti ļoti slikta skola!

Ljoti ljoti slikta skola! Pat ienaidniekam neieteiktu tur iet! Sekretaares neko nezin, viss nepiecieshamaa informaacija jaavelk ar stangaam aaraa, visu aizmirst un sniedz nepatiesas zinjas!!! Muusu pirmais teorijas pasn. saslima un nomainiijaas peec tam chetri, no kuriem peedeejais vispaar, liekas,bija plaanpraatigs! Nodarbiibas pagarinaaja par 3 nedeeljaam, nevienam neprasot, vai tas nesagaadaa neeertiibas! Nodarbbibas vajadzeeja vienkaarshi atseedeet, jo bastoshanas gadiijumaa draudeeja atskaitiit! Kaut gan viss jau bija izmaaciits! Kad nopsihoju un pateicu, ka netaisos piedaliities tajaa cirkaa un 2 h vienk. guleet uz sola, lai izsleedz, ja vinjiem nevajag naudu, jo par laimi tad biju samaksaajusi tikai kaadus 40ls, tonis uzreiz izmainiijaas! Instruktors visu laiku atceela braukshanas nodarbiibas STUNDU(!) dazhkaart pat pusstundu ieprieksh, kad jau biju celjaa uz nodarbiibu! Meenesii maksimaali sanaaca kaadas 5 braukshanas, kaut gan pierakstiijos uz kaadaam 12! Daudzi pazinjas liek tiesiibas, bet neesmu dzirdeejusi, ka skolai ir taads PO>>> uz saviem kursantiem!!!

I

Komentāri (22)

F F. 01.05.2007

Vajadzeeja aatraak izlasiit sudzibas.lv!!!

G Greg 01.05.2007

Uzraksti suudziibu uz CSDD Miera ielu (galvenaa iestaade)! Viniem bus baigaas nepatikshanas!!!

A Agnese 29.12.2007

Kaa nekaa OZOLS tur maaciijas!!!:) Joks!

S susurs 10.01.2008

Pati ari sobrid tur macos, zel, ka pirms tam nepainteresejos par so autoskolu! Tiesam dikti drankiga, divas reizes gaju medicinisko kartot, man pat neviens nepiezvanija un nepabridinaja, ka laiks mainits par veselu vienu stundu atrak, pasniedzejs teorija pedejais mesls, visas nodarbibas noguleju! Par eksameniem prasa mezonigu naudu, un gaz tevi ieksa, instruktori ari ir slikti, neko nemaca, kliedz, un vispar paveicas, ja tiec pie kada! Sekretares katra saka ko citu,neviens neko nezin, kartibas pilnigi nekadas! Ari es nevienam nemuzam neieteiktu iet macities mustangs autoskola!

I incis 22.01.2008

Es mustangā mācos jau gadu, pasniedzējs vispār bija jocīgs, domāja kad joko, bet patiesībā neviens neko nesaprata. Viņš tā arī lāgā neko neiemācīja. Protams izgāzos jo lasot pēc grāmatas radās daudzi jautājumi uz kuriem viņš atbildi sakarīgu nemācēja sniegt. Nācās maksāt un mācīties pa jaunu, bet bija vēl trakāk, man tika pasniedzēja kura LV nesaprot un ar mokām centās mums ko iemācīt. Patiesībā viņa visu lasīja tikai no grāmatas, un atkal man nekādas atbildes nevarēja sniegt. Sapsihojos un atteicos no pasniedzējas, tagad mācos pašmācības ceļā, lai varu ierasties tikai uz exāmenu! Prieks kad maksāju pasniedzējam kur izskatās kad pats neko nesajēdz!

Nekad nevienam neiesaku mustangu!

R Romans 27.01.2008

Izmacijos mustanga, bija ļotj forš teorijas pasniedzeja, ar teoriju nekadu problemu nebija, konsultejos ar pasniedzeju, un viņa man pateica, pie kura instruktora labak iet, bet pie kura labak neiet... Braukšanas nodarbibas labi noriteja, instruktors atcela tikai 1 nodarbibu, jo viņam kaut kas atgadijas ar mašinu, par Mustangu palika labs iespaids!

T Taisnīgs 28.01.2008

Normaljnaja avtoshkola.... Prosto Vi vse tormozite po svoej tuposti! Nado bitj ponagleje i vezde leztj pervimi! ;) teoriju mozno i samomu osvoitj, esli uz prepod takoj debiljnij, a instruktora pomenatj na drugogo, esli ne nrava!!! Prosto, Vi, ljudi, sami sozdajote sebe problemi....

G Guna 31.01.2008

Autoskolai nebija ne vainas, teorijas pasniedzējs bija fantastisks humora vecis, instruktors bija vienkārši ideāls, dažas sekretāres gan bija tādas ne visai, bet citādi nekā slikta nebija!

A AAA 07.02.2008

a ko tur tik ilgi macities veselu gadu????es piemeram saku macities junija un 5 septembra man jau bija tiesibas,autoskola Vikingi

A Apmācamā 03.03.2008

Es tūlīt pabeigšu šo autoskolu. Atsauksmes - vislabākās. teoriju man perfekti iemācīja nedaudz vairāk kā mēneša laikā un braukšanas instruktors arī bija ļoti labs. Šobrīd taisos kārtot eksāmenu.

Braukt iemācījos divu mēnešu laikā. Pirms tam nekad vēl nebiju sēdējusi pie auto stūres.

X Xo 04.03.2008

Skolai nav ne vainas. Viss ir tiri labi. Pasniedzēja bija superiga, viss bij saprotams. CSDD noliku bez kļūdām. Taču jāinteresējas par to pašam. Nav vēlmes, neviens pat vislabākais pasniedzējs nepalīdzēs. Neesat taču ezeļi kura priekšā tur burkānu. kaut kas jādara arī pašam. Sveiciens un milzīgs paldies Jeļenai.

B bboy 04.03.2008

Tas ir laimes jautajums, pasniedzēju ir tik daudz un,ja tu esi tik kašķīga un izturies pret citiem ar domu esmu kruta, dodiet man visu Eiropas līmenī, tad nebrīnies, ka tevi neviens negrib redzēt

Man piemēram besī Fortūna ar saviem 90 jautajumiem testā un 120 vēl uz Lapām

E es 27.03.2008

Es Mustangā arī mācījos un varu teikt tikai labu. Ja cilvēks grib mācīties, tad arī iemācīsies. Es Mustangā mācījos 4 gadus atpakaļ. Visus skolas un CSDD eksāmenus nokārtoju no pirmās reizes. Netika izlaistas nevienas nodarbības un notika visas vajadzīgās brukšnas. Instruktors - zelta cilvēks. Visus šos 4 gadus katru dienu braucu ar auto pa visu Latviju. Un par šo laiku man nav neviena soda punkta un neviena pārkāpuma. Ja kādam interesē, tad manu instruktoru sauc Viktors K. (viņš māca krievu valodā)

J jungleboi 27.03.2008

Nu nezinu gan. Es ari macijos Mustanga. Teoriju tur macija normali (vai vienkarshi sakarigs pasniedzejs bija gadijies) un ari ar teorijas eksamenu problemu nebija. Vienigais nesaprotu, ka var prasit par atkartotu teorijas ekamenu kartoshanu 12 Ls (varbut tagad jau vairak).

Ar braukshanu gan gaja drankigi. Instruktors bija slikts pasniedzejs, jo muldeja daudz, bet sakarigi neko pastastit nevareja. Kad vinsh parakstija to CSDD gramatinju ta ari aizgaju prom un sarunaju draugus, kas iemacija braukt.

N nasty 07.04.2008

Normala skola, loti patikas viss, un sekretares ari izpalidzigas, instrukotri ari kartigi... kad tiesham jut kad var kartot tad pashi dzen kartot, nevis ka dzirdets, vel speciali naudinju kash...;)

E es 17.06.2008

Es arī mācijos Mustangā un izbaudiju šīs skolas sviestaino kārtību. Instruktors bija pilnīgi zemē metams un tikai izkrāpa naudu, nevis kaut ko mācīja. Nobrukāju pus gadu un nekā. Saņēmos un nomainiju instruktoru pret Vanaga instruktoru un noliku tiesības ar pirmo reizi pēc jau kādām 2 nedēļām!!! Braukšanas eksāmens Mustangā vispār ir tīrākā naudas krāpšana- liku simts reizes un katru reizi izgudroja ar vien lielākas un lielākas muļķības par ko ielikt manpunktus. Vienreiz vēl naudiņu gribēja, lai atzīmētu, ka esmu nolikusi! Nu tiešām šausmas! Protams pēc tam, kad biju nolikusi šo eksāmenu un autoskolai vajadzēja man atdot visus dokumentus, lai ietu uz csdd- izrādijās, ka vēl ir simts lietas, ko man pašai vajagot nokārtot sakarā ar braukšanas kartiņu un medicīnas izziņu. NU NEKAD NEEJIET UZ ŠO AUTOSKOLU. EJIET UZ VANAGU!!

L Lunda 17.06.2008

Piekriitu tam, ka Vanags ir vislabaakaa autoskola + tur nav jaaliek skolas braukshanas eksaamens.

A anete 30.10.2008

Teorijas pasniedzējs Ēvalds Mustangā ļoti labs, pastāsta visas nianses, bet no sekretārēm Merķeļa ielā viena īpaši nekaunīga, galīgi nebaidās pazaudēt darbu - ar klientiem runā nelaipni, neko neizskaidro, sērfo internetā savās darīšanās, un, kā jau iepriekš kāds teica, visu informāciju jāvelk kā ar stangām ārā. Instruktoru laikam būs jāmeklē kaut kur citur, jo šeit nav nekāda lielā izvēle... .

V viesis 28.10.2009

pilnībā piekrītu .Mustangs slikta skola.
Muļķo cilvēkus visu laiku.

L Liva 07.01.2010

es jums iesaku iet mācīties autopriekā! lv pasniedzēji ljoti forši. Varu teikt tikai labākās atsauksmes! un braukšana arī ļoti laba, ņemot vērā, ka jāmaksā tikai 8 ls par pusotru stundu..tātad 45 min tikai 4 ls.. ;)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes