www.sudzibas.lv Čili Pizza attieksme un algas nemaksāšana

Čili Pica - attieksme un algas nemaksāšana

Labdien!Jau sen grasijos uzrakstīt sūdzību par čilliju picu restorana tīklu!Man ļoti žēl tos cilvēkus kuri nēks tur strādat!Manā gadījumā administrators bija kā traks suns, kurs tikai gāžās tev virsū, kuŗš tev katru dienu teiks "ko tu te strada?""no tevis nav nekadas jēgas", Ja kaut ko uzprasa, tad normālu atbildi vari negaidīt. Nav nekadas cieņas pret saviem darbiniekiem, bet kad atnāk galvenā, tad viņa uzreiz ir ļooti laba.. VAI TAS IR NORMĀLI?Vai var pieņemt darbā garīgi slimus cilvēkus?Ja runajot par direktori.. tad tā vispār nezin ko grib! Un pats galvenais - ES STRĀDĀJU TUR KĀDU LAIKU, UN MAN PAT NESAMAKSĀJA!!!!Es nezinu, vai visur ir tads bardaks??!? Ja iesiet stradat uz šo vietu- ļoti labi padomājiet, kas jums ir svarīgs, maza alga vai vispār algas nemaksāšana, vai jūsu nervu veselība???

C

Komentāri (7)

N nupzddd 30.05.2015

visdrizaak ka sitaa dura/duris ir kamielis ha ha. bet ja pa nopietno, autoram viss ar galvu NAV LABI.
kur redzeets, ka darbinieks praavas kachaa sefiem?
vai jus, kuri staajas darbaa, kuri ir darbinieka statusaa(nevis darba deveja statusaa)? vai jus nedataisiitie vispaar esat aarpus sapraatiem jebkaadiem???????????
es jus ne tikai moraali draaztu, es juus pat darbaa nenemtu. nafig man savus CNS chakareet deel tadiem suudiem kaa juus.
ka jau te daudz kur jau rakstits, tiesibu paaudze ir nevis tiesiibu paaudze, bet bomzaaru paaudze.
a jums visu dziivi bus vainigi shefi. padlas.

N nupzddd 30.05.2015

bardaks esi tu un tavaa podaa. a nevis normaalaa, lielaa uzneemumaa.

Latviešu tautas 30.05.2015

nupzddd! Tu tiešam ESI slīms/a!!!

Šefpavārs 10.09.2015

Ticu, pats 3 gadus tur nostraadaaju, virtuvee. alga netika samaksaata februaari, tikai martaa, a attaisnojumu ka maina algas apreekinu sisteemu utt un teica ka vairs nekad neatkaartosies. mhm maijaa atkal taa pati probleema, .
taa ir, prasa no tevis daudz, sanem maz, admins dirsh virsuu jo vinam direktors dirsh, direktors dirsh virsuu jo ofiss viniem dirsh, tur baigaa keedes reakcija sanaak, lai vai kaa, chili pica ir chilli pica.

B Biče 10.09.2015

Ja vēlaties iestāties darbā Sia "Later Ltd" vai tai saucamajā Lullu Picas piegādes daļā, brīdinu, ka jau pirmajā mēnesī saskarsieties ar virkni negāciju.Darba instrukciju nav nekādu-viss jāsagrābsta no zila gaisa vai no kāda kolēģa-es, kura, laimīgā kārtā būs ar mieru, vai brīva(kas prakstiski nekotiek)jums izstāstīt tiešos pienākumus.Darba organizācijā valda absolūts bardaks, par cik kurjeru skaits ir neadekvāts pasūtījumu daudzumam pīķa stundās, bet tas nevienu neinteresē.Un pīķa stundas ir katru dienu.Tik un tā piegāde jāveic 1-3.minūšu laikā, neaizmirstot akcijas laiku "49" minūtes.Par to, ka pēc mēneša jums draud testēšana-arī neviens netiek brīdināts!!!Testam vajadzīgie materiāli arī jāsagrābsta pa neskaitāmām mapēm un nav zināms, vai šie materiāli patiesi būs nepieciešami testēšanai.Tests notiek absolūti neadekvāti, balstoties galvenokārt, uz ne jau nu tiešo pienakumu veikšanas zināšanām, bet galvenokārt uz to, cik lielā mērā ir iepaticies Tavs deguns.Ja domājat šeit nopelnīt-tad arī šeit jūs sagaidīs vilšanās.Esiet uzmanīgi jau pašā sākumā, ja tomēr vēlēsieties noslegt līgumu ar šo kompāniju.

B Biče 10.09.2015

Gribu vēl piebilst un piekrist jau audšminētajam, ka tā patiesi ir KLAJA ŅIRGĀŠANĀS PAR CILVĒKIEM.Ja pieļausu kādu kļūdu-galvu izmazgās PĒC PILNAS PROGRAMMAS, KAUT ESI TIKAI JAUNS DARBINIEKS.Tas nekas, ka blakus kolēģi pieļauj tādas pašas kļūdas-ja neiepatiksies, tad testēšana beigsies neveiksmīgi ar lielu patosu no galvenās dispečeres puses.Par lielo algu atliek tikai pasmaidīt-mazāk par minimālo neceriet saņemt arī pēc pārbaudes laika, ja kādam paveiksies tik tālu tikt!Ja kādam ir vēlēšanās sabeigt sev nervus uz ilgāku laiku-varat riskēt!!!Ar kaut ko tādu saskaros pirmo reizi un tas patiesi ir šoks.

G Gocis 13.07.2016

Pilnībā piekrītu - KLAJA ŅIRGĀŠANĀS PA CILVĒKIEM. Īpaši,ja esi jauniņais. Strādā kā zirgs, bet beigās atalgojumu saņem niecīgu. Nostrādāju mazu laiku, bet beigās mani pataisa par idiotu - stundas ierakstītas daudz mazāk, nekā patiesībā nostrādātas un vēl alga arī mazāka par pusi, nekā vajadzēja būt. NEIESAKU TUR IET STRĀDĀT. KAUT KĀDS KREISAIS KANTORIS.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes