www.sudzibas.lv Čili Pizza atsaka piegādi

Čili Pica - atsaka piegādi

Vakar gribēju dēlam sagatavot 1. septembra pārsteigumu- pēc teātra pamielot ar picu. 17.40 piezvanīju uz Čili pica tālruni, lai pasūtītu picu uz 22.00. Darbiniece pateica, ka tas ir uzņēmumam neērts laiks, vai var pasūtīt uz 21.40. OK, piekritu, kaut gan sapratu, ka būsim mājās tikai 22.00, pica būs auksta. Steidzāmies no teātra, lai būtu mājās laicīgi 21.40. Vēl esot kāpņu telpā, saņēmu zvanu ar jautājumu- vai picu var piegādāt 23.00? Nē, es teicu, jo tas ir par vēlu. Ja nē, tad piegādes nebūs. 22.00 ir darbinieku maiņa, nekas nesanāk. Tā arī palikām bez nekā. Nu , viens labums- tik vēlu vakarā nepaēdām aukstu un turklāt vēl neveselīgu pārtiku. Bet mieles palika, it sevišķi bērnam.

I

Komentāri (2)

W Wiwiana 03.09.2014

Da labi - shjajos laikos beerni baigi tiek lutinaati - kautkaadi 1 septembri ar visaadaam sveetku privileegijaam . Vecaaki ieciklejushies uz beernu izklaideem . Muusu beerniibaa- veel 80 tajos gados neviens iipashi necepaas- vai mums kaadi tur 1 septembra apsveikumi, picas vai citas izklaides... visu mees beerni pashi savaa starpaa organizeejaam - vecaaki stradaja savu darbu un peec skolas iipashi nelutinaja muus ar savu uzmaniibu.
Paaraak shais laikos visi grib tikai servisu un izklaides ... ka ari lielu beernu lutinashanu ... nezinu- nezinu kas tur izaugs no taadas jaunaas paaudzes ar savu populaari neveseligo partiku un izklaideem par katru siikumu.

P.S. ... TAS ATTIECAS UZ VISIEM ...- nekas personiski shim gadijumam !

E Elīza priede 10.09.2014

Wiwiana, ej tu uz poda ar saviem 80 tajiem!! vai tev nav vienalga?? kada starpiba kam, fakts palik fakts, ka tas ir pretigi shadi pret klientu izdarities. un ja ta butu tava dzimsanas diena- viena no retajam- tu atnaktu majas parguris, gribetu est, bet tev pasutita ediena vieta pigu paraditu?? nebutu skrobe?? lai ka ari butu- nelien cilveka dvesele un dzive! ja vinji izlema pasutit, tad biaj pelnijusi sanjemt paest picu.. un kadas tev tiesibas kadu saukt par izlepusu, tapec ka tev ta liekas, jo visi tadi? varbut tas ko tu sauc par lepnumu kadam vnk ir sveshh, jo nekad nav sanjemis. es piemeram nenjemu apelsinus berniba, jo nekad tadus nebju edusi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes