www.sudzibas.lv Čili Pizza Piegāde uz mājām

Čili Pica - Piegāde uz mājām

Pasūtiju picu ar akciju pērc vienu un otru saņem par brīvu.
Atveda picu, samaksāju, atstāju dzeramnaudu.
Atnākot mājās atvēru kasti un biju ļoti vīlies tajā ko redzēju. Uz picas praktiski nebija desas, tikai dažas šķēlītes, lai nevarētu pateikt, ka vispār nebija. Izskatījās, ka abas picas bija uztaisītas no tā paša daudzuma produktu, kas paredzēts vienai picai, bet uztaisītas kā divas picas.
Jutos ļoti vīlies, pirms tam bieži gāju uz čili picu, pat iegādājos klienta karti, bet pēc šī gadījuma vairs nevēlos izmantot šīs picērijas pakalpojumus un arī nevienam citam neiesaku.
Ja kāds no šīs picērijas vadības šo lasa, tad iesaku padomāt par to, lai klients pasūtītu no jums vēlreiz un nestu jums ilglaicīgāku peļņu, nevis taupot uz produktiem ietaupītu kapeikas un pazaudētu klientu uz visiem laikiem un sabojātu reputāciju.

B

Komentāri (3)

N neKārtībnieks 24.04.2014

Nobildēt vajadzēja to picas izstrādājumu, jo par picu to diezvai var nosaukt.

A Anna 25.04.2014

Viņiem tur nav, kas strādā picu cepēji, tāpēc tā. Jo biju uz darba interviju, bet neizturēju lielo konkursu tur.

L Lepnā Lavīze 25.04.2014

Būs kurjers desu no picas noēdis :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes